W Hotels će debitovati na ostrvu Al Marjan u emiratu Ras el Hajma

Marriott International, Inc. izazvao je prave senzacije u ugostiteljskoj industriji svojom nedavnom najavom uzbudljive saradnje.

Svetski hotelski gigant potpisao je ugovor sa Dalands Holding, u partnerstvu sa Marjan, glavnim investitorom za nekretnine u emiratu Ras Al Hajma. Cilj? Predstavljanje renomiranog brenda W Hotels na ostrvu Al Marjan, jednoj od najtraženijih destinacija u UAE.

Predviđen da otvori svoja vrata u prvom kvartalu 2027. godine, W Al Marjan Island obećava da će redefinisati luksuz i postaviti nove standarde za gostoprimstvo.

Smešteno usred azurnih voda Arapskog zaliva, Al Marjan predstavlja glavno ostrvo Marjanskog arhipelaga. Ovo živopisno utočište nalazi se tik uz obalu grada, sa predivnom pozadinom koju pružaju planine Janas i Jais. Ostrvo Al Marjan je brzo postalo uspešna destinacija za slobodno vreme, privlačeći globalne putnike svojim luksuznim životom na obali, netaknutim belim peščanim plažama i obiljem aktivnosti i sportova na vodi. Takođe je idealno locirano u neposrednoj blizini kulturnih i avanturističkih atrakcija Ras El Hajma, što ga čini destinacijom iz snova za turiste koji traže nezaboravno iskustvo.

Ostrvo W Al Marjan trebalo bi da obeleži značajnu prekretnicu u portfoliju W Hotels kao prvo vlasništvo brenda u emiratu Ras El Hajma. Hotel, koji se nalazi na vrhunskoj lokaciji uz plažu, nudiće 300 soba i apartmana, od kojih svi imaju besprekoran pogled na more. Ali, ono što istinski izdvaja ovaj hotel je hrabar i inovativan dizajn.

Gosti mogu da se raduju prepoznatljivim prostorima kao što je „Living Room“, savršeno mesto za druženje i opuštanje i Wet paluba, oaza spokoja sa pogledom na Arapski zaliv. W Lounge će pružiti elegantno okruženje za ispijanje koktela, dok će AWAY Spa razmaziti posetioce vrhunskim wellness iskustvima. Ljubitelji fitnesa ne moraju da brinu, jer će FIT fitnes centar zadovoljiti sve njihove potrebe.

Ljubitelji kulinarstva biće razmaženi izborom sa tri izuzetna restorana, od kojih svaki nudi jedinstveno gastronomsko iskustvo. Pored toga, imanje će imati maloprodajne prostore za one koji uživaju u šoping terapiji.

Najava ostrva W Al Marjan naglašava posvećenost W Hotels ekspanziji u Evropi, Bliskom istoku i Africi. Ovaj potez donosi prisustvo brenda u UAE na ukupno četiri objekta, nakon uspeha W Dubai The Palm, W Dubai – Mina Seyahi i W Abu Dhabi – Yas Island. Sa novim otvaranjem širom regiona, W Hotels nastavlja da osvaja putnike svojim prepoznatljivim spojem smelog dizajna, izuzetne usluge i dinamičnog programa.

Luxury Experience