Voyager Station - hotel za ljubitelje svemira

Orbital Assembly Corporation će početi sa konstruisanjem luksuznog hotela 2025.godine…

Ukoliko ste ikada maštali o godišnjem odmoru izvan naše planete, Orbital Assembly Corporation kompanija trenutno radi na ostvarenju svih naših snova – ova grupa je konačno objavila planove koji uključuju početak izgradnje Voyager Station, luksuznog hotela u svemiru 2025.godine. Ovaj međuzvezdani resort, smešten u nižoj orbiti naše planete, postaće funkcionalan do 2027.godine.

Kompanija je takođe predstavila i renderinge futurističkog hotela, ilustrujući 20 “kapsula” ili “soba” koje se mogu bukirati, a koje su povezane sa rotirajućom bazom. Konstantno rotirajući ram će generisati veštačku gravitaciju, što je od krucijalnog značaja kada se radi o bezbednom iskustvu u kom se može uživati. Luksuzne pogodnosti uključuju bioskopsku salu, zdravstveni spa, teretanu, više restorana i prostore za održavanje koncerata. Takođe, tu će biti i lože sa pogledom na našu planetu, sa barovima koji pored neverovatne panorame nude i spektakularne hotele.

Orbital Assembly Corporation planira da prodaje udeo u ovom hotelu nezavisnim investitorima. Prema space.com, kompanija će takođe ponuditi Voyager Station kao trenažni centar za lunarne misije državnog finansiranja. Pogledajte rendering u galeriji iznad i videu ispod teksta: