Viseće bašte Balija - raj na dohvat ruke

Viseće bašte Balija, kriju se usred indonežanske džungle i predstavljaju pravi raj, do kog se može doći avionom…

Smaragdna flora i polja pirinča, čine ih destinacijom koja konstantno privlači putnike iz čitavog sveta. One se udaljavaju od masovnog turizma i svim svojim gositma nude ekskluzivno i zaista luksuzno iskustvo, unutar svoje 44 vile, okružene orhidejama i drvećem, uz kompletnu autentičnost i intimnost.

Na maloj udaljenosti od odmarališta, iz kog se pruža pogled na Ajung reku i Dalem Segara hram, nalazi se Pajangan. Opčinjavajuća panorama koja zrači posebnom energijom, oblikovana je malim vilama, pri čemu svaka od njih poseduje svoj sopstvenim infiniti bazen. Ipak, prava vrednost odmarališta krije se u njegovoj blizini Ubud džungle. Bašte odmarališta se spajaju sa gustom indonežanskom šumom i njenom izuzetnom florom, pa razdragani i nestašni majmuni, neretko završe uživajući na terasama privatnih vila.

Svaki apartman i građevina koji ovde postoje, kreirani su upotebom lokalnih tehnika, pa je čak 700 zanatlija učestvovalo u ovom projektu, stvarajući ambijent koji je kombinacija egzotike, luksuza i veličanstvene estetike.

Riverside, Panoramic, Majestic – apartmani ovog odmarališta će vas očarati svojom ponudom, prestižom i luksuzom. Spa apartman, sa svojom posebnom opremom, daće vam priliku da dopunite svoju energiju i utonete u oazu mira i opuštanja. U svom centralnom delu, on sadrži terrazzo kadu, koja može biti dekorisana laticama orhideja.

Osim svojih veličanstvenih apartmana, ovo odmaralište će vam dati priliku da stvorite nezaboravne uspomene svojim kvalitetnim uslugama i aktivnostima. Između ostalog, veliki deo odmarališta posvećen je balinežanskoj gastronomiji. U samom srcu Dalem Sengra, nalazi se najlepši bazen na svetu, u kom možete uživati u veličanstvenom ručku, a potom, večeru možete provesti u visećim baštama. U ponudi su vam časovi kuvanja, gde ćete savladati umetnost Ulekana – esencijalni instrument balinežanske kuhinje.

Osim gastronomije, duhovnost i dobrostanje su glavni stubovi programa ovog odmarališta. U ukoliko posetite Mangku i Padmasana hram, moći ćete da se otarasite negativne energije, dok će vas tečajevi joge i spa centar u potpunosti resetovati i podmladiti.