Villa Nai 3.3 - savršeni luksuz u srcu Hrvatske

Ukoliko žudnja za neobičnim buja u vama u iščekivanju letnjih dana i godišnjih odmora, jedan hotel smešten u obližnjoj Hrvatskoj će odgovoriti na sve vaše potrebe…

Villa Nai 3.3 je luksuzni hotel konstruisan kao deo jednog brda, smeštenog u 500 godina starom maslinjaku na Dugom Otoku u Hrvatskoj. Opisan kao jedan od najočekivanijih hotela Mediterana od strane magazina Forbs, hotel je dobio unikatnu strukturu, poput zemunice. Svojim gostima nudi organski luksuz, koji će dugo pamtiti.

Nastao kao delo slavnog arhitekte, Nikole Bašića, Villa Nail 3.3 umanjuje u potpunosti svoj uticaj na prirodno okruženje. Građevina je dobila zeleni krov uz pomoć kog se stapa sa okolinom, dok u sebi kombinuje unikatni hotelski smeštaj sa proizvodnim pogonom za maslinovo ulje, nudeći gostima i sesije degustacije.

Villa Nai 3.3 koristi kamen dobijen iz maslinjaka kao svoj građevinski materijal, a možemo ga videti u enterijeru i na spoljnim zidovima. Enterijer je pored toga opremljen dizajnerskim komadima nameštaja, koji su u idealnoj hamoniji sa prirodom.

Hotel nudi osam deluks smeštajnih jedinica za goste, sa specijalno dizajniranim dvorištima iz kojih se pruža pogled na maslinjake, dok su takođe tu i bar i restoran. Ovde možemo videti i bazen i saunu, kao i spa tretmane bazirane na maslinovom ulju u njegovoj najčistijoj formi.

Na kraju, možemo reći da je Vila Nai 3.3 savršeni primer ekološke arhitekture koja ne škodi prirodi, već joj se adaptira na najbolji mogući način, pružajući svim svojim posetiocima zaista unikatno iskustvo.

Luxury Experience