Vila u Savani uskoro postaje hotel Bardo

Savana, prožeta istorijom i šarmom, uskoro će dočekati transformativni dodatak svojoj ugostiteljskoj sceni.

Legendarna vila u Forsajt parku prolazi kroz metamorfozu i postaje Hotel Bardo, bezvremensko urbano imanje koje treba da otvori svoja vrata u februaru 2024. Ovo raskošno utočište kupila je Left Lane, kompanija za hotele i nekretnine sa sedištem u Njujorku, za 52,5 miliona dolara i obećava da će doneti novi nivo luksuza i dizajna u srcu Savane, nudeći očaravajuće iskustvo koje neprimetno spaja šarm starog sveta sa modernom sofisticiranošću.

Left Lane, firma za razvoj nekretnina specijalizovana za transformaciju istorijskih kultnih imanja, našla je svoju muzu u Savaninoj istorijskoj vili. Firma plete zajedničku nit kroz svoj portfolio, povezujući teksturiranu istoriju sa progresivnim kulturnim pejzažima. Hotel Bardo predstavlja posvećenost LEFT LANE revitalizaciji nasleđa uz uvođenje savremenih koncepata.

Dok gosti imaju priliku da se prvo upoznaju sa viktorijanskim eksterijerom, oni nakon toga ulaze u svet u kome se tradicija sudara sa savremenošću – estetika “riot clash” koja harmonično meša tradicionalne stilove Savane sa modernim dodirima. Dizajnerski jezik hotela Bardo, koji slavi nerešenu kombinaciju teksturiranih boja i uzoraka, ostavlja utisak da se odmaralište organski razvijalo tokom vremena.

Hotel Bardo Savannah prostire se na imanju od 2 hektara i ima 149 soba za goste, uključujući 20 luksuznih apartmana. Pažljivo izrađeni prostori uključuju prostrani 25-metarski bazen i bar Bibi pored bazena koji nude šik utočište za opuštanje i druženje. Gosti će takođe imati priliku da uživaju u holističkoj teretani i spa centru Saltgrass, koji brine o dobrobiti gostiju. Obalni italijanski restoran i škola kuvanja, Saint Bibiana, predvođena glavnim kuvarom Derekom Simčikom, obezbeđuje kulinarsko iskustvo najvišeg reda. Dodatne istaknute lokacije za hranu i piće, uključujući The Courtyard i The Green Room lobby bar, pružaju različite mogućnosti gostima da udovolje svojim nepcima.

Dvorište služi kao srce hotela Bardo. Okružen malim baštama, ovaj prostor nalik oazi nudi raznovrsno i živopisno okruženje za goste da uživaju u svakom trenutku.

Hotel Bardo ide dalje od luksuznog utočišta i predstavlja Club Bardo, članski i društveni klub koji dodaje ekskluzivnu notu iskustvu gostiju.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience