Vila Roma Imperiale poziva goste da prihvate način života Forte dei Marmi

Dok živahne nijanse proleća udišu novi život u Forte dei Marmi, vila Roma Imperiale najavljuje ponovno otvaranje za ovu sezonu.

Smeštena u prestižnoj obalskoj enklavi, Vila Roma Imperiale je ikona bezvremenske elegancije, koja gostima nudi esencijalni italijanski odmor baš na vreme za sezonu podmlađivanja.

Smeštena usred bujnih vrtova, drevnih borova i živopisnog cveća, Roma Imperiale nudi utočište mirne usamljenosti samo nekoliko koraka od zlatnog peska i spokojnih okeana. Sa 31 pažljivo dizajniranom sobom i apartmanom, vila odražava suštinu la dolce vite, pozivajući goste da uspore i potpuno urone u „vita fortemarmina“, način života Forte dei Marmi.

Svaka soba i apartman u Villa Roma Imperiale je svedočanstvo raskoši i udobnosti, sa krevetima sa baldahinima, privatnim balkonima i bibliotekama za trenutke opuštanja. Sa besprekornim pristupom kultnoj ulici Via dell’Amore, gosti mogu da učestvuju u obilascima sa vodičem kako bi istražili romantično predanje koje prožima ovu ulicu, dodajući dodatni sloj čarolije boravku.

Izvan granica Vile Roma Imperiale, Forte dei Marmi nudi bogato iskustvo za pronicljive putnike. Od ležernih rundi golfa u obližnjem golf klubu Versilia do lenjih dana provedenih u renomiranim klubovima na plaži, postoji nešto za svaki hir. Za one koji cene kulturu, obližnji gradovi Pjetrasanta i Luka nude uvid u bogato umetničko nasleđe Toskane.

Luxury Experience