Viceroy Bali – skrovište u raju

Krunišući skriveni Kutak iznad Doline kraljeva, Viceroy Bali je luksuzno odmaralište sa trideset vila, koje će posebno oduševiti ljubitelje ekskluzivnosti, elegancije i egzotike…

Ovaj prostor, koji je nekada bio omiljeno mesto za odmor plemića, daće vam priliku da uživate u veličanstvenom pogledu na dolinu ispod, dok se nalazi na samo pet minuta automobilom od srca Ubuda. Odmaralište nudi šest kategorija vila, koje su prostrane i intimne istovremeno, pri čemu svaka dolazi sa sopstvenim bazenom, diskretnom uslugom, tradicionalnim balinežanskim dizajnom i modernim pogodnostima poput klima uređaja, espresso aparata, LED televizora i Bose iPod zvučnog sistema.

Viceroy Bali sadrži prefinjeni restoran koji je nekoliko puta nagrađen zbog svoje besprekorne usluge i ponude, spa centar, teretanu i privatni heliodrom. Bašte koje će vas okruživati dok svoj odmor provodite u ovom raju, ispresecane infiniti bazenom, dovešće vas u pravo raspoloženje za savršeno opuštanje. Lembah Spa centar će vas razmaziti svojim ponudama, nudeći neverovatni pogled na bujnu dolinu i čitav niz tretmana koji u sebi spajaju najbolje od Zapadnjačkih tehnika sa balinežanskim tradicijama poput masaže, tretmana lica i tela, manikira i pedikira.

Aperitif Restauran & Bar poseduje elegantni kolonijalni dizajn sa prefinjenim ambijentom, gde belgijski izvršni kuvar, Nik Vanderbiken oživljava eklektični i savršeno konstruisani degustacijski meni sa osam jela, kombinujući modernu gastronomiju i manje poznate indonežanske sastojke.

Intimni i opušteni, ispunjen balinežanskom senzualnošću i besprekoran u svim aspektima, ovaj resort je zaista destinacija za odmor iz snova, koja će oduševiti one koji žude za privatnošću, romantikom, avanturom, relaksacijom i svime ostalim između toga.

Predlažemo vam da se opustite i prelistate našu galeriju, te da joj dopustite da vam svojim predivnim prizorima približi lepotu ovozemaljskog raja.