Veličanstvena bajka u samom srcu Irske

Hotel The Europe nalazi se na obali jezera Loch Lein, jednog od najlepših u jugozapadnoj regiji Irske…

Savršeno usidreni u pejzažu, između prostranstava vode i planina, lepota i spokoj koji izviru iz ovog mesta nude vam savršeno odmaralište za vaše telo i duh. Kilarni je jedno od najpoželjnijih područja Irske, a hotel The Europe jedan je od najluksuznijih i nagrađivanih u zemlji. Pravi je raj za ljubitelje prirode, sa pejzažima bez premca okruženim jezerima, sa luksuznim i udobnim sobama i apartmanima.

Klasično uređene sobe i apartmani hotela The Europe nude vam sve najfinije u pogledu luksuza i udobnosti. Možete se odlučiti za sobu sa pogledom na vrt, zaliv ili jezero, sa svom tehnologijom neophodnom za najmoderniji boravak. Okolne planine osiguravaju maksimalnu privatnost i promenu pejzaža za opuštajući odmor.

Među 187 soba u hotelu Europe spadaju predsednički apartman, dva penthaus apartmana i tri apartmana sa jednom spavaćom sobom ako želite da se opredelite za najbolje. Svaka soba ili apartman ima svoj privatni balkon, kako ne biste propustili lepotu pejzaža. Međutim, nesporni luksuz njegovih soba i apartmana nesumnjivo nije glavna prednost hotela The Europe.

Hotel The Europe prati ESPA Spa, jedan od najluksuznijih u zemlji. Tretmani ovog spa centra su među najboljim i najefikasnijim u pogledu kvaliteta, čistoće i integracije prirodnih elemenata, dok imaju za cilj da pruže maksimum iz domena lepote, zdravlja i opuštanja, koristeći drevne tehnike iz celog sveta. Mnogo puta nagrađivan, spa ima zatvoreni i otvoreni bazen, teretanu i termalne apartmane.

Kada vaš životni stil i stresovi svakodnevnog života postanu preintenzivni, poklonite sebi nekoliko trenutaka opuštanja u jednom od najpoznatijih hotela u Irskoj usred najlepših pejzaža severne Evrope.