Uživajte u spokojnom pogledu na Kjoto sa najprestižnije destinacije

Hotel Mitsui Kyoto predstavlja suštinu Japana, uokvirenu naracijom njegove istorije, kulture, arhitekture, zanata i kuhinje.

Hotel The Mitsui Kyoto deo je luksuzne kolekcije kompanije Marriott International, portfolija koji uključuje najpoznatije i najcenjenije hotele i odmarališta. Mnogi objekti u kolekciji imaju preko 100 godina istorije i poznati su kao neki od najboljih hotela na svetu.

Hotel je razvio nagrađivani tim majstora specijalista u svojim oblastima: Andre Fu za sobe za goste i predvorje, Shunsaku Miiagi za pejzažni dizajn i Johei Akao za SPA i restorane. Čitav tim je predvodio Akira Kuriu, master savetnik za dizajn, prepoznatljiv po svom nastojanju da se arhitektonski dizajni uklope sa okruženjem.

Tradicionalna japanska kultura i nasleđe porodice Mitsui u kombinaciji sa modernim dizajnom stvaraju prostor u kome se susreću tradicija i inovacija. Nekretnina ima ukupno 161 sobu za goste, uključujući 22 apartmana (postoje dva Onsen apartmana i jedan predsednički apartman). Svaka soba je savremeni osvrt na tradicionalnu japansku čajnu sobu napravljenu od pažljivo odabranih prirodnih materijala i opremljenu tehnikama koje poštuju vreme.

Hotel Mitsui Kyoto je jedino luksuzno imanje u centru Kjota sa sopstvenim prirodnim izvorištem vode. Onsen kupanje od davnina je bilo povezano sa održavanjem zdrave i lepe kože, ublažavanjem bolova u mišićima, umora i stresa.

Spa centar (preko 100 kvadratnih metara) uključuje zajedničko termalno vrelo Onsen, dva dodatna privatna prirodna kupatila sa onsenom (sa dnevnim boravkom, prostorom za opuštanje i privatnim vrtom) i četiri sobe za tretmane. Sobe za goste apartmana Onsen Suite nude poseban doživljaj s prirodnim spoljnim kupatilima s toplim izvorima, postavljenim u privatnim vrtnim prostorijama sa drvećem, fenjerima i zidovima od kamena za privatnost.

Dizajniran da se svidi domaćim i stranim gostima, hotel sadrži dva restorana: prepoznatljivi Toki koji kombinuje tradiciju i tehnike francuske i japanske kuhinje za stvaranje novog gastronomskog doživljaja i celodnevni restoran Italian Forni.

Osim dva restorana, hotel ima i Garden Bar koji pruža savršeno okruženje za pregled uređenih terena koji lepo prikazuju promenu godišnjih doba; lepota sakura trešnje cveta u proleće od koje zastaje dah, leti je pejzaž sjajno zelen, upečatljive zlatne i grimizne nijanse vladaju tokom jeseni, dok beli snežni pejzaži tokom zime ostavljaju bez daha.

Sklad između prirodnog okruženja, pejzaža i istorije je ono što raduje goste hotela, a ta harmonija i radost su ključni za idealno hotelsko iskustvo, što je na pravi način izraženo u konceptu brenda.

Gosti hotela mogu iz prve ruke doći u kontakt sa japanskom tradicionalnom kulturom, arhitekturom, kuhinjom, umetnošću i zanatima i prigrliti jedinstvenu lepotu i prefinjenost Japana.