Uživajte u odmoru u stilu Merilin Monro

Ako živite za citate poput „Dajte devojci pravi par cipela i ona će osvojiti svet“ i „Strah je glup. Isto tako i žaljenje ” i ako je Merilin Monro vaš idol / heroj, novo iskustvo u hotelu Beverly Hills praktično je namenjeno vama…

Novi paket Live Like Marylin - koji slavi Monro, jednu od svojih najomiljenijih i najdužih gostiju - inspirisan je njenom dugom istorijom sa hotelom, koji uključuje život i odlazak u njene omiljene bungalove 1 i 7, boravak u bungalovu 20 i 21 sa Iv Montandom tokom snimanja filma „Lets Make Love“ u studiju Fox i večere za stolom 6 u Polo salonu.

Ružičasta palata podigla lestvicu uživanja, omogućavajući gostima da ne samo odsednu tamo gde je Merilin boravila, već i da krenu njenim stopama iskusivši nekoliko njenih omiljenih stvari.

Naša preporuka: Ako ćete zaista živeti kao Merilin, razmišljajte na visokom nivou. Rezervišite njen omiljeni bungalov - Bungalov 1A - po ceni od 9.200 USD. Kada osigurate boravak, iskusićete sledeće:

  • Večera za dvoje iz Merilininog menija, inspirisana intervjuom objavljenim u izdanju časopisa Pageant iz 1952. godine, u kojem je otkrila sledeće: „Moje večere kod kuće su zapanjujuće jednostavne. Svake večeri zastajem na pijaci u blizini hotela i uzimam odrezak, jagnjeće kotlete ili džigericu, koje u svojoj sobi pečem u električnoj rerni. Obično uz meso jedem četiri ili pet sirovih šargarepa i to je sve.“
  • Takođe je priznala da se povremeno počastila sladoledom. Artikli iz Merilinog menija uključuju: koktel od kozica, salatu od šargarepe, špagete i polpete od DiMaggio (u čast njenog bivšeg supruga, čuvenog bejzbol igrača Džoa Dimađija), šnicle sa roštilja na žaru i Marylin's Ice Cream Sundae.
  • Iskustvo tople kupke nazvano „Neki to vole vruće“ (čista atlanska morska so s obale Brazila, ulja slatke narandže i grejpa, jastuk za kadu).
  • Na poklon ćete dobiti njen omiljeni parfem – Chanel No5
  • Flašu šampanjca dobrodošlice, Dom Perignon
  • Foto: Beverly Hills Hotel