Uživajte u mikonoskom sjaju u Breeze Vili

Poznat po kosmopolitskom karakteru i burnom noćnom životu, Mikonos je idealno mesto za letnji odmor.

Kennedy’s Group, ultra-luksuzna turistička kompanija, predlaže da vaše leto bude nezaboravno rezervisanjem Ville Breeze. Deo vrhunskog portfolija luksuznih vila sa 7 zvezdica kompanije, netaknuta rezidencija sa devet spavaćih soba nalazi se u blizini zadivljujuće plaže Agios Stefanos.

Sa dve glavne spavaće sobe, četiri spavaće sobe za goste, tri dvokrevetne spavaće sobe i dve sobe za osoblje, ovaj objekat za odmor može da primi osamnaest gostiju. Poseduje tri nivoa i razne pogodnosti sa 5 zvezdica.

Osim što se može pohvaliti stambenim prostorom otvorenog plana i vrhunskom profesionalnom kuhinjom, vila takođe ima prostranu i udobnu trpezariju koja može da primi do 20 gostiju. Veliki stakleni prozori i kružna lučna vrata nude raskošan pogled i blistavu sunčevu svetlost.

Tri spavaće sobe su raspoređene duž gornjeg nivoa, nivoa bašte i donjeg nivoa, svaka sa prijatnim prostorima za sedenje, zvezdanim pogledom, luksuznim sopstvenim kupatilima i prostranim garderobama. Šest dvokrevetnih spavaćih soba nalazi se preko nivoa bašte i ulaznog nivoa. Svaka ima sopstvena kupatila, a neke imaju terase i privatne ulaze. Tu su i udobne sobe za osoblje na ulaznom nivou.

Sadržaji obuhvataju više prostorija za odmor i šetalište sa baštenskim salonom. Unutrašnja soba za masažu i sauna, teretana na otvorenom i bazen sa barom gledaju na grad Mikonos.

Svetski poznati klubovi na plaži kao što su Nammos, Scorpios i Jackie O' su udaljeni nekoliko minuta, zajedno sa neverovatnim restoranima kao što su Lio i Bagatelle. Breeze Villa se nalazi na ivici grada Mikonosa i ima prelep pogled na luku, kao i senzacionalan zalazak sunca kojem se može diviti i uživati svake noći.

Luxury Experience