Uživajte u luksuzu uz ekskluzivni otkup ostrva Four Seasons Bora Bora za 2,5 miliona evra

Four Seasons Resort Bora Bora je još jednom podigao lestvicu luksuznog smeštaja.

Nedavno krunisano kao “Best Luxury Beach Hotel Worldwide” od strane Luxury Travel Advisor, odmaralište je predstavilo ponudu bez presedana – potpuni otkup ostrva. Ovo ekskluzivno iskustvo obećava gostima neuporedivu ekskluzivnost i privatnost u tropskom raju.

Otkup na ostrvu uključuje svih 115 smeštajnih jedinica, uključujući 108 jednosobnih i dvosobnih bungalova iznad vode, od kojih 27 ima privatne bazene i sedam dvosobnih i trosobnih vila na plaži. Ova ekstravaganca koja traje sedam noći može da primi do 246 gostiju, obezbeđujući zaista intimno i personalizovano putovanje. Ovo izvanredno iskustvo dolazi sa cenom od 2,5 miliona evra, što ga čini „investicijom“ koja se dešava jednom u životu.

Gosti koji se prepuste otkupu ostrva imaće zadovoljstvo da uživaju u izvrsnoj kuhinji u četiri restorana na otvorenom dok je za menije zadužen čuveni kuvar Sebastijen Fontes. Kulinarska iskustva su poboljšana izborom vina koje je lično izabrao glavni somelier Od Vejlard i koktelima koje je napravio glavni miksolog Roman D’Antuono.

Wellness iskustva čekaju goste u Te Mahana Spa centru nalik katedrali, sa jednim transformativnim tretmanom po gostu uključenim u paket. Vođeni časovi fitnesa, uključujući jogu, dopunjuju podmlađujuću spa ponudu. Ljubitelji avanture mogu da istraže utočište Lagoon Sanctuary sa morskim biolozima WiseOceans, krenu na ronilačke izlete sa DIVEASY instruktorima ili učestvuju u tenisu. Ljubitelji vodenih sportova mogu da uživaju u veslanju na dasci ili brojnim izletima.

Da bi dodali dašak lokalnog šarma, gosti mogu da se uključe u časove koje vodi ambasador kulture Samjuel Fiu i drugi stručnjaci, nudeći uvid u bogato nasleđe Bora Bore.

Za one koji žele da dodatno unaprede svoje iskustvo, opcione prilagodljive inkluzije kao što su privatni i iznajmljeni međunarodni i domaći avioni, izleti helikopterom i glavna zabava su dostupni uz doplatu. Ovi dodaci po meri omogućavaju gostima Four Seasons Resorta Bora Bora da svoje bekstvo prilagode svojim jedinstvenim željama, stvarajući uspomene koje će trajati ceo život.

Luxury Experience