Uživajte u glamuroznoj boho atmosferi leta

Ukoliko ste ovog leta raspoloženi za nešto drugačiji odmor nego inače, znajte da je svet pun lokaliteta koje možete istražiti i hotela koji spremno čekaju da vas ugoste i otkriju vam svoje pravo lice…

Štaviše, ne morate preći pola sveta kako biste otkrili nešto novo - možete se zaputiti prema Grčkoj! Grčka i njena predivna ostrva oduvek su idealno mesto za godišnji odmor kom se prepuštamo, ispunjeno bajkovitim plažama, ostrvima netaknute prirode i magijom koja se otkriva samo pred onim najupornijim, koji su voljni da se potrude kako bi do nje došli.

Odišući otmenim boho vibracijama, Syntopia hotel smešten na ostrvu Krit, nalazi se u njegovom najpopularnijem delu i poseduje svoju privatnu plažu. Dizajniran je za odrasle, parove i solo putnike koji žele da iskuse grčki život na sasvim drugačiji način.  

Kako zakoračite u Syntopia hotel, osetićete se kao da ste kod kuće. Butik hotel smešten je u blizini svih najlepših znamenitosti Krita, ali opet dovoljno daleko od buke i gužve, dok se njegovo osoblje pobrinuti da vaš odmor bude komforan i zadovoljavajući, koliko god to bilo moguće.

Svaka soba ovog hotela priča svoju priču, spajajući prizemni dizajn sa rustičnim akcentima, dok se kroz njihove prozore pružaju pogledi na besprekorno plavetnilo Egejskog mora. Ukoliko još niste isplanirali svoj odmor, predlažemo vam da se ovaj hotel nađe na vrhu vaše liste!