Uživajte u divljni na sasvim drugačiji način

Jungle Bubble by Anantara je sasvim drugačiji poziv divljine…

U vreme kada se čitav svet oporavlja od vesti da su milioni životinja nastradali u požarima u Australiji, odmor u divljini može biti neka vrsta utehe. Anantara Golden Triangle Elephant & Resort na Tajlandu, kreirao je savršeni paket sa tom svrhom, a predstavlja unikatno i do sada neviđeno iskustvo. Ovaj posed svojim gostima daje priliku da provedu noć posmatrajući slonove u njihovom prirodnom staništu.

Gosti će biti bezbedni unutar prozirnih Jungle Bubbles, gde će kampovati i posmatrati slonove koji gledaju svoja posla. Svakako, posmatranje čistog zvezdanog neba dok čitav svet spava će biti idealni bonus. Ovaj posed se nalazi unutar 160 hektara antičke džungle u severnom delu zemlje, na vrhu uzvišenja koje im daje priliku da posmatraju dva rečna toka – Mekong i Ruak, kao i tri zemlje – Tajland, Laos i Mjanmar.

Prozirne kupole kreirane se od poliesterske tkanine, upotrebom ekskluzivne Precontraint Serge Ferrari tehnologije. One su klimatizovane i nude 22 kvadrata prostora, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom, uz neprozirni tuš i umivaonik.

Pored svega ovoga, hotelske pogodnosti, kao što su bademantili i papuče, bele posteljine i perjani jastuci uz druge luksuzne ponude takođe su dostupni.

Paket će vas koštati oko 600 dolara po noćenju za dve osobe, a uključuje korpu sa večerom, mini-bar, servis obedovanja u sobi i sve što vam je neophodno za spravljanje čaja ili kafe.