Upoznajte lepotu divljine na najlepši mogući način

Negde, u samom srcu opčinjavajuće divljine, Sandibe Okavango je jedan od najlepših skrivenih dragulja Bocvane…

Ova loža kreirana od drveta, nudi vam neverovatan prostor nadomak Moremi rezervata, dok se spaja sa obližnjim baldahinima, što je dokaz neverovatnog umeća lokalnih zanatlija. Preuzimajući simboličnu formu pangolina koji se odmara, ova loža je cela kreirana od drveta. Njeno prvo spiralno stepenište otvara se prema dnevnom boravku koji nudi neverovatni pogled na deltu. Sobe posvećene sportu i masažama nalaze se nadomak dnevnog boravka, dok se obe, na identičan način otvaraju prema panorami Bocvane.

Ukupno 12 apartmana artikulisano je od ovog centralnog dela. Svi komadi nameštaja su lokalno dobavljeni – od bakarno obojenog mekoroa, do umetničkih korpi i rezbarenih drvenih stolova. Veći, porodični apartman spaja dve individualne sekcije, pri čemu je jedna posvećena deci, a druga roditeljima, uz pomoć spektakularnog drvenog mosta. Svaki deo ima svoj sopstveni bazen, kamin za zimski period i privatno kupatilo.

S obzirom na to da se nalazi na ivici Okavango delte, Sandibe želi da se oduži prirodi koja ga okružuje, pa pored činjenice da je proizveden od drvenih materijala, ovaj resort koristi najvećim delom solarnu energiju, poštujući gustu okolnu floru i faunu: antilope, sitatunge, žirafe, leoparde i lavove.

Ova bogata savana bez sumnje je jedna od glavnih atrakcija odmarališta, pa su u ponudi dnevne i noćne ekskurzije koje će vam omogućiti da je što bolje upoznate. Moramo priznati da je zahvaljujući svojim suvim i vlažnim delovima ona spektakularno igralište za ljubitelje avantura i istraživanja.

Osim toga, ovde ćete moći da uživate u spekakularnim interaktivnim gurmanskim obrocima pravljenim po meri.