Umana Bali: Prvo odmaralište LXR Hotels & Resorts u jugoistočnoj Aziji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umana Bali (@umanabali)

Hilton lansira novi brend luksuznih odmarališta koji nudi jedinstvena iskustva na nezaboravnim destinacijama.

Prvo od njih je Umana Bali, koje se nalazi na južnom delu ostrva iznad plaže Melasti. Umana Bali je odmaralište koje se sastoji od 72 vile koje se prostiru na krečnjačkim liticama sa prekrasnim pogledom na Indijski okean. Svaka vila ima svoj bazen i prostrani otvoreni prostor okružen bujnim zelenilom. Dizajn enterijera vila inspirisan je baležanskom kulturom i prirodom, koristeći drvo, kamen i tekstil. Vile su opremljene savremenim tehnologijama kao što su Sonos® bežični sistem ozvučenja ili aparat za espreso. Neke vile imaju i privatnu sobu za masažu ili čajnu kuhinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umana Bali (@umanabali)

Umana Bali je mesto gde se tradicionalno baležansko gostoprimstvo susreće sa prvoklasnom uslugom i sadržajima. Odmaralište nudi usluge konsijerža koji će gostima pomoći u organizovanju obilazaka, posebnih zahteva ili prevoza. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućim tretmanima u spa Umana, koji nudi širok spektar masaža, pilinga i drugih terapija. Spa takođe ima saunu, parno kupatilo, hidromasažnu kadu i fitnes centar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umana Bali (@umanabali)

Za gastronomske doživljaje odmaralište je opremljeno sa dva restorana i barom. Restoran Umana Kitchen otvoren je ceo dan i služi internacionalna i domaća jela napravljena od svežih i lokalnih namirnica. Restoran Umana Cliff je savršeno mesto za romantičnu večeru sa pogledom na zalazak sunca, dok Umana Lounge Bar nudi osvežavajuća pića, koktele i lagane grickalice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umana Bali (@umanabali)

Umana Bali je takođe pogodno mesto za korporativne ili privatne događaje kao što su venčanja, proslave ili konferencije. Odmaralište raspolaže sa tri multifunkcionalne prostorije koje su opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom i mogu da prime do 120 osoba. Odmaralište takođe nudi mogućnost korišćenja otvorenih prostora, kao što su bašta, terasa ili plaža, za nezaboravne događaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umana Bali (@umanabali)

Umana Bali je prvo odmaralište brenda LXR Hotels & Resorts, koji je deo Hilton portfolia. Ovaj brend se fokusira na pružanje jedinstvenih i luksuznih iskustava na najekskluzivnijim svetskim destinacijama. Svako odmaralište LXR Hotels & Resorts je pažljivo odabrano i dizajnirano tako da odražava karakter i kulturu mesta gde se nalazi.

Luxury Experience