Ultima Courchevel - raskoš i luksuz u zimskom srcu Evrope

Ultima Collection najavljuje otvaranje svog novog odmarališta u Kurševelu.

Više od hotela, Ultima Courchevel je raskošno ultraluksuzno odmaralište od više od 3.700 m2 sa 13 privatnih brvnara i pruža spektakularni pogled na dolinu Tarentaise.

Verni svojoj reputaciji, brend predstavlja svojih 13 izuzetnih brvnara u kojima ništa nije prepušteno slučaju kako bi se stvorilo zaista nezaboravno iskustvo u srcu jednog od najelegantnijih i najpoznatijih skijališta. Korišćeni materijali savršeno se usklađuju sa autentičnim drvetom brvnara što će gostima ponuditi topao trenutak. Pored toga, majstorski kamini ukrašeni bronzom podvlače savremeni ukras koji je pažljivo odabrala Ultima Collection.

Svaka od brvnara opremljena je sa 4 do 5 spavaćih soba sa susednim kupatilima, gde se može smestiti osam do deset odraslih osoba. Dekoracija prostora za spavanje je takođe šik i topla, sa dodirima kože na uzglavljima i raskošnim mermernim kupatilima. Svaki detalj je osmišljen kako bi boravak gostiju bio što ugodniji.

Pokrivajući površinu veću od 350 m2, centar lepote i blagostanja Ultima Courchevel nudi izuzetne usluge i sadržaje – dve banje, zatvoreni i otvoreni bazen, hamam, jacuzzi, sauna i sala za fitnes, kao i prostorije rezervisane za tretmane i tretmane. Sadržaji ove banje rezervisani su isključivo za goste brvnara koji će tako moći da evoluiraju u ovoj pravoj oazi, a o njima će se brinuti poznati stručnjaci u tehnikama wellnessa.

Gurmanski restoran koji nudi izuzetan pogled na okolnu prirodu i zavejane planine takođe će uskoro otvoriti svoja vrata. Iznajmljivanje jedne brvnare počinje od 23.100 evra nedeljno za one bez osoblja, odnosno od 33.000 evra nedeljno uz kompletnu uslugu.