Pariz dobio novi hotel sa beskrajnim pogledom na Senu

Sa veličanstvenim pogledom na Senu, jedinstvenim spa centrom, restoranom i klubom sa pečatom Paris Society, „So“ je novi dizajnerski hotel koji svakako treba da posetite na jednom od vaših putovanja u Pariz.

Mnogi Parižani su poslednjih meseci već primetili ovog 50 metara dugog staklenog „diva” koji kao da lebdi usred Bulevara Morland. Prelepa zgrada iz 60-ih godina, jedna od retkih koja postoji u Gradu svetlosti, konačno je pretvorena u prelep hotel, posebnog dizajna, koji je pre nekoliko dana otvorio svoja vrata.

Na mesto direktora dizajna postavljen je Dejvid Čiperfild, a za dekoraciju je zadužena čuvena agencija RDAI. Prolazeći kroz vrata njegovog prepoznatljivog predvorja, na trenutak ćete se osećati kao da se nalazite u Majamiju, zahvaljujući velikim stubovima u obliku lala i narandžastim futurističkim foteljama. Ovde se takođe nalaze četiri visokotehnološka lifta koji prevoze goste do 22 apartmana koji su "obučeni" u ljubičasti pliš i gledaju na najlepše znamenitosti prestonice.

Panteon, Notr Dam, Ajfelova kula, Bobur, bazilike Sacré-Coeur... jednostavno nećete znati šta prvo da pogledate, ne zaboravljajući, naravno, Senu, kojoj su Parižani retko imali priliku da se dive iz ovog posebnog ugla, koji gleda ka zapadu.

Svaka soba ima velike mekane krevete, biblioteku i jedinstvenu kadu sa pogledom na predivan pejzaž Pariza.

U vreme ručka ili večere potrebno je da odete na 15. sprat hotela gde je grupa Paris Society koja poseduje poznate Maison Russe, Bambini, MUN, Girafe, CoCo, upravo preuzela kontrolu nad Bonnie, hotelskim restoranom. Iz restorana se takođe pruža neverovatan pogled, dok ćete uživati u elegantnoj verziji ostriga, salate Nicoise, tartara od orade, salate od jastoga sa avokadom, sorbea od vinove loze... Sve ovo je praćeno sezonskim koktelima i pažljivom vinskom kartom.

Pred zalazak sunca koji kao da "pali" nebo, što se čak ogleda i u briljantnom radu Olafura Elijasonona na plafonu, gosti imaju priliku da svoju noć nastave u divnom klubu „So“. Sa najelegantnijim barom i otvorenim panoramskim pogledom, mogli biste da zamislite sebe kako plešete na najvišoj tački horizonta.

Konačno, za one koji žele više mira, još uvek postoji mogućnost da probaju Codage spa. To je zen gnezdo, gde ćete se zaista opustiti, zahvaljujući dubokim masažama i personalizovanim tretmanima lica koje nudi. Specijalizovan je za serume od prirodnih proizvoda, a istovremeno nudi i kreiranje kozmetičkih kombinacija koje najbolje odgovaraju potrebama kože svakog pojedinca.

Hotel vam takođe pruža pristup divnoj teretani O Zenhit, koja uključuje ogromne prostore i prelep bazen.

Šta biste još poželeli?

Luxury Experience