Top 10: najbolji hoteli Marmarisa u kojima možete otkriti magiju luksuza

Ukoliko ste ovog leta, nakon godinu dana strpljivosti i pridržavanja merama u borbi pandemije konačno spremni za avanturu, predlažemo vam da posetite Marmaris…

Ovo poznato tursko letovalište na obalama Egejskog mora, nekada je bilo obično ribarsko naselje koje je postalo moderan turistički grad, jedan od najlepših u Turskoj. Ljubitelji odmora u grčkom stilu koji žele da isprobaju nešto drugačije biće oduševljeni Marmarisom i njegovim čudesnim plažama, prefinjenom obalom, ljubaznim ljudima, gastronomskim đakonijama i prestižnim hotelima, zbog kojih ga mnogi opisuju kao jedno od najlepših mesta za odmor.

Čuven po veselom noćnom životu, Marmaris krasi veliki broj restorana, noćnih klubova i barova koji se protežu duž čitave obale. Predlažemo vam da obavezno posetite veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku, gde ćete se sigurno dobro zabaviti.

Posle pandemijske godine, kojoj se konačno nazire kraj barem u smislu mera koje nas ograničavaju kada se radi o putovanjima i zabavljanjima, Marmaris je jedno od najboljih mesta koje možete posetiti, bilo da odmor planirate u društvu voljene osobe, sa čitavom porodicom ili grupom prijatelja. Ovde za svakoga postoje zabavne aktivnosti koje će vam pomoći da stvorite uspomene koje ćete čuvati i prepričavati do kraja života, a mi ovom prilikom izdvajamo deset najboljih hotela Marmarisa koji već sada spremno čekaju na vas:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »