The Londoner - nova luksuzna oaza u srcu metropole

Smešten u srcu jednog od najpoželjnijih područja Londona, The Londoner hotel će svoja vrata otvoriti u aprilu 2021.

Otkrivamo sve luksuzne tajne koje on u sebi krije. Verni ljubavi prema britanskoj prestonici, Edwardians Hotels London odlučio je da svom rodnom gradu podari veličanstveni novi kompleks, sa 350 udobnih soba i apartmana, iz kojih se pruža predivan panoramski pogled na London, sa svih 16 spratova. Tokom boravka u ovom hotelu, gosti će dobiti priliku da uživaju u restoranu koji nudi mediteransku kuhinju, gurmanskoj taverni, krovnom baru, privatnom klubu, impresivnoj plesnoj sali sa dovoljno mesta za 850 osoba, bazenu ili salonu lepote. Sve u svemu, ovaj hotel će ponuditi kompletnu uslugu okarakterisanu prestižom svim svojim gostima.

Dok je 350 soba i apartmana opremljeno najsavremenijom tehnologijom i pažljivom dekoracijom akcentovanom posebno odabranim umetničkim delima, hotel svojim gostima nudi mnoge sadržaje poput dve privatne bioskopske sobe, sportske sobe, frizerskog salona ili salona za manikir.

Odlučne moderne arhitekture koju potpisuje Lane Crawford, sa uređenjem enterijera firme poznatih kanadskih dizajnera Yabu and Pushelberg, privilegovana lokacija između okruga Soho, Trafalgar trga i Kovent gardena, The Londoner hotel ima mnoštvo sastojaka zbog kojih će sa lakoćom postati jedan od najveličanstvenijih u ovom gradu. Već član prestižne kolekcije Preferred Hotels and Resorts Legend, sigurni smo da će vrlo brzo steći svoju vernu klijentelu.

Krovni bar, koji nudi širok izbor pića i zabave na otvorenom sa prekrasnim pogledom na grad, nesumnjivo će postati popularno mesto kako za žitelje Londona, tako i za putnike namernike.