Strawberry Hill – idilična lokacija za odmor iz snova

Nakon ove godine, kojoj se kalendarski bliži kraj, ali ne i nedaćima koje nam je donela, svakom od nas će biti potreban pravi odmor…

Već sada žudimo da se opustimo na plažama, pored dekadentnih bazena ili u veličanstvenim hotelima poznatih svetskih metropola. Maštamo o danima kada ćemo moći bezbrižno da planiramo svoje nove avanture i osvojimo novi kutak sveta. Jedan od lokaliteta koji je dospeo na sam vrh naše liste jeste hotel Strawberry Hill, smešten u Plavim planinama Jamajke.

Nudeći luksuzni smeštaj, spa centar i a la carte restoran, što je praćeno neverovatnim panoramskim pogledom, on odgovara na sve naše potrebe. Apartmani ovog hotela smešteni su u šarmantnim vilama sa terasama, odakle se pruža pogled na obližnje bašte i planine. Svi smeštajni kapaciteti imaju atraktivni dekor, mini bar i besplatni internet.

Restoran ovog odmarališta služi fantastične jamajčanske đakonije, nudeći takođe i lagani meni koji će savršeno ispratiti spa tretmane koji su takođe u ponudi. Iz hotelskog bara može se uživati u neverovatnom pogledu koji će vas navesti da makar na sekund zaboravite na reč korona.

Okružen baštama i egzotičnim biljkama, Living Spa centar koji je deo ovog hotela ponudiće vam hidroterapiju, opuštanje i tretmane lepote, uz sesije joge.

Kingston i obližnje plaže nalaze vam se na dohvat ruke.