St. Regis Vommuli - hotel za putnike sa istančanim ukusom

Smešten na privatnom ostrvu, hotel St. Regis Vommuli je luksuzno odmaralište u srcu besprekornog atola Dhaalu na Maldivima.

On predstavlja mirno mesto, gde se svi gosti mogu opustiti na pravi način, a dizajniran je sa najvećim poštovanjem prema prirodnom okruženju lagune. Odmaralište je podeljeno na nekoliko delova, kao što su laguna, plaža, obala i džungla, dok se nalazi u samom srcu tirkiznih voda Indijskog okeana, što znači da je dostupno samo hidroplanom.

Odmaralište ima skoro 77 vila, svaka od njih dolazi sa privatnim bazenom. Među ovim vilama, jedna nam je posebno privukla pažnju sa oko 15.000m2 prostora na vodi. Povlašćeni gosti koji odsedaju u ovoj vili takođe će imati koristi od 24-časovnih personalizovanih usluga, pored mogućnosti da uživaju u infiniti bazenu, teretani, privatnom spa centru i dve sobe.

Hotel je opremljen spa centrom koji nudi 10 privatnih soba za tretmane za parove, parno kupatilo i saunu. Bazen „Plava rupa“ najveći je grejani bazen za hidroterapiju morskom vodom na Maldivima.

Na plaži, gosti mogu uživati u dva tipična restorana, baru i ronilačkom centru. Sve u svemu, hotel ima 6 restorana sa različitim temama, dok u džungli, gosti mogu uživati u rekreativnom centru i pop-up restoranu.

S obzirom na to da je za mnoge ljude jahta najpoželjniji luksuzni detalj vrhunskog odmora, ovo odmaralište nudi svojim gostima priliku da se otisnu u sasvim novu avanturu na pučini, na brodu dužine dvadeset metara po imenu Norma. Dostupna za charter za ronilačka iskustva, noćna putovanja, porodične avanture i romantični odmor, Norma nudi četiri kabine opremljene najnovijom tehnologijom i raskošnim enterijerom za zaista vrhunsko iskustvo. Jahta može da primi do osam ljudi tokom osam dana, uz četvoročlanu posadu.

Povezane teme