St. Regis otvara sjajan hotel i rezidencije sa 17 spratova u Indoneziji

Ugostiteljski lanac St. Regis otvara vrata raskošnog novog hotela sa 17 spratova u Džakarti ovog decembra.

Smešten u poznatom gradskom okrugu Zlatni trougao, St. Regis Jakarta odaje počast živopisnoj metropoli, pružajući gostima uživanje u eleganciji po kojoj je brend poznat.

Enterijer hotela odiše sofisticiranošću sa dekorativnim komadima od mermera i velikim lusterima. Prostire se na skoro 2900 kvadratnih metara i uključuje 254 sobe i 28 prepoznatljivih apartmana. Krunski dragulj, poznat i kao apartman Caroline Astor, nudi nešto više od 80 kvadratnih metara životnog prostora i privatni balkon sa pogledom na užurbani grad. St. Regis takođe otvara 164 luksuzna privatna apartmana i penthausa pored hotela ako želite da ostanete malo duže.

Pored toga, hotel ima čak osam restorana za ručavanje od kojih je svaki posvećen lokalnim proizvodima i tehnikama pripreme jela. Bel Etage nudi celodnevne obroke i internacionalna jela, dok se J.A. Restoran fokusira na azijsku kuhinju. Ako tražite brza osveženja, udoban Rose Gourmand Deli je snabdeven malim obrocima koje možete poneti u svoju sobu. U međuvremenu, The Drawing Room omogućava gostima da uživaju u zabavi uživo i pažljivo napravljenim koktelima ili čak u boci šampanjca.

Vodeći spa centar hotela ima šest soba za tretmane i obiman meni. Paket Royal Indulgence, na primer, uključuje cvetnu kupku, negu lica, masažu za oslobađanje od stresa i granitni piling koji će vas potpuno podmladiti.

"Zajedno sa našim timom, radujem se što ću doneti kultno nasleđe brenda St. Regis u Džakartu i stvoriti novo merilo izuzetnih iskustava za naše goste u The St. Regis Jakarta,” rekao je Mark Handl, generalni direktor St. Regis Jakarta.

Cene soba počinju od 270 dolara po noći.

Luxury Experience