Spektakularan hotel u kom se sastaju Tramp i Kim Džong Un

Američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong Un po prvi put će se sresti na samitu 12. juna u egzotičnom okruženju, tačnije u Singapuru.

Dva svetska lidera biće smeštena u spektakularnom hotelu Capella na ostrvu Sentosa, a to je u svojoj tviter izjavi i napisala Sara Sanders iz press kancelarije američkog predsednika Trampa, zahvalivši se budućim domaćinima na gostoprimstvu.

Dugo se spekulisalo gde će biti smešteni Tramp i Kim, i kao prva opcija na listi se nalazio luksuzan hotel Shangri-La, masivna struktura u blizini Orchard Road-a, koji je veoma siguran s jakim merama obezbeđenja, a takođe ima prelepo okruženje. Hotel je bio domaćin istorijskog susreta između kineskog predsednika Ksi Jinpinga i tajvanskog lidera Ma Jing-Jeua 2015. godine. Ipak, odlučeno je da to bude Capella hotel, a kada pogledate fotografiije shvatićete i zašto.

I dok se ceo Singapur sprema za istorijski susret svetskih lidera, evo prilike da zavirite u Capella hotel sa 5 zvezdica, izgrađen od nekoliko rezidencija i privatnih vila i smešten u bujno rastinje Sentosa ostrva.

Hotel se sastoji od nekoliko odmarališta, poseduje dva golf terena, tematski park, mnogobrojne zajedničke i naravno privatne bazene, a nalazi se na 5 minuta hoda od plaže gde možete uživati u odličnoj usluzi i pre nego što otpočnete svoj boravak, pošto će osoblje hotela osigurati vaš nesmetan dolazak u smeštaj od kojih mnogi imaju privatne bazene i đakuzi kade na terasama.

Ovaj luksuzni hotel okružen tropskim šumama na ostrvu Sentosa ima 3 otvorena bazena i višestruko nagrađivani SPA centar. Sve sobe imaju besplatan bežični internet i pogled na more ili vrtove.  Lični pomoćnici su vam na raspolaganju za sve što vam treba. Gosti hotela Capella u Singapuru imaju mnogobrojne besplatne pogodnosti. Hotel se takođe nalazi na 15 minuta hoda od tematskog Universal parka Universal Studios Singapore.

Auriga Spa centar nudi osvežavajuće tretmane i masaže sa organskim proizvodima. Biblioteka hotela osim literature nudi besplatne grickalice i pića tokom celog dana, a takođe možete iznajmiti DVD ili igrati igrice na tabletu ili uživati u konverzaciji.

Restoran Knolls je otvoren ceo dan i nudi fine tradicionalne delicije i jela domaćih i internacionalnih kuhinja. U restoranu Cassia, smeštenom u kolonijalnoj zgradi, uživaćete u kineskim specijalitetima. Oba restorana imaju trpezariju na terasi tako da možete obedovati u tropskom okruženju.

Izvanredan dizajn sa zakrivljenim, modernim zgradama suptilno pomešan sa kolonijalnim zgradama i zelenim, tropskim okruženjem je ono što sve goste ostavlja bez daha.

Sigurni smo da nikako nije slučajno što je baš ovaj hotel izabran za smeštaj dvojice svetskih lidera.

A što se tiče obezbeđenja, kako prenosi Rojters iako će oba lidera dovesti sa sobom sopstvene bezbednosne timove, elitna singapurska policija - uključujući kontingent Gurki - obezbeđivaće mesto susreta, puteve i hotel, saopštile su diplomate upoznate sa obezbeđivanjem visokih ličnosti u toj ostrvskoj državi.

Nema sumnje da će u ovom hotelu oba svetska lidera biti sigurna i vrhunski uslužena.

N.V.T.

Foto: Booking Capella Singapore