Soho House osvaja Grčku

Mikonos je dom blistavih belih fasada, pogleda na okean i sada je prva grčka ispostava Soho House...

Lanac butik hotela i klubova članova odabrao je stenovitu kikladsku obalu kao destinaciju svog najnovijeg projekta, odakle se pruža neverovatan pogled na more. Zvanično nazvan Soho Roc House, nova ispostava brenda uključuje 45 fantastično uređenih soba, restoran, teretanu i verandu pored bazena.

Nekadašnja San San Giorgio kamena kapela u dvorištu ostaje netaknuta - svaki dizajnerski element bio je inspirisan okolnim prirodnim okruženjem i istorijskom arhitekturom regiona, uz dašak urbanog dodira Soho House. Podovi su obloženi rustičnim poliranim žbukom sa teksturalnim tepisiam od jute i sličnim oblogama od prirodnih materijala. Lagane tkanine i pletene viseće tapiserije dodaju dozu topline prozračnim prostorima uz pomoć izobilja zelenila.

Osim što je dom kapeli koju je pobedilo vreme, dvorište je takođe mesto gde gosti mogu naći dosta mesta za sedenje i trpezarijskih stolova za uživanje u obrocima u hladu maslinjaka. Eksterijer je glavni detalj samog odmarališta, pa su čak i teretane kreirane u al-fresco duhu. Na tu priču se nadograđuje prostrani bazen, kao i susedni bar, koji deluju kao svojevrsna mesta za sastanke i druženje.

Pored toga, gosti će ovde naići na izobilje prostora za sunčanje i opuštanje, gde mogu uživati u delicijama lokalnog restorana. Osim bazena, more im je takođe na dohvat ruke, ukoliko su željni avanture i talasa.

Na maloj udaljenosti od Soho House nalazi se Scorpios, još jedno mesto okupljanja članova, smešteno u uvali u južnom delu Mikonosa. Ovde ćete pronaći restoran, divane, terase, muzičke programe, radionice i sesije meditacije.

Ukoliko ste oduvek želeli da saznate kako u životu uživaju članovi prestižnih privatnih klubova, znajte da Soho Roc House sada prihvata prijave.