Sky Cruise Hotel: Leteći luksuzni hotel koji će trajno biti u vazduhu

Sa 6.852 sobe u jednoj zgradi, MGM Grand u Las Vegasu je najveći hotel na svetu.

Sada zamislite istu veličanstvenost, ali u avionu. Hotel Sky Cruise je prvi leteći hotel na svetu, koji leti koristeći 20 motora, veštačku inteligenciju i nuklearnu energiju, a može da preveze 5.000 putnika u okruženju apsolutnog luksuza.

Leteći Sky Cruise Hotel je dizajniran da ima luksuzne smeštajne kapacitete i ogromnu salu za događaje sa panoramskim pogledom. Tu su i tri palube vidikovci, ili balkoni, gde gosti mogu da se dive zvezdanom nebu, prirodnim fenomenima kao što je Aurora Borealis ili jednostavno da uživaju u pogledu bez premca.

Lift omogućava lak pristup od glavne sale do glavne palube, koja je ispunjena mnogim mogućnostima za zabavu i uključuje tržni centar, sportske centre, bazene, restorane, bioskope, igrališta i još mnogo toga.

Nuklearni reaktor napaja hotel Sky Cruise neograničenom energijom. Dvadeset elektromotora održavaju let hotela koristeći samo čistu nuklearnu energiju držeći ugljenični otisak na minimumu. U teoriji, hotel može ostati u vazduhu godinama, a da nikada ne dodirne tlo.

Turbulencija je nešto što putnici hotela Sky Cruise nikada neće osetiti. Najsavremenija veštačka inteligencija je tu da predvidi turbulenciju i spreči je korišćenjem antivibracione tehnologije koja oponaša tehnologiju poništavanja buke.

Sky Cruise Hotel pokriva sve potrebe. Električni komercijalni avioni i privatni mlaznjaci iz celog sveta mogu da obezbede hotelu sve što je potrebno. Konačno, smeštaj uključuje i vrhunsku medicinsku negu, jer su njegovi objekti opremljeni vrhunskom medicinskom opremom.

Naravno, hotel Sky Cruise je još uvek u fazi planiranja. Međutim, hrabri predlog Hašema Alghailija mogao bi biti nešto što bi turistički giganti mogli da iskoriste. Na kraju krajeva, sve smo to videli, bilo da govorimo o krstarenjima džinovskim kruzerima ili svemirskom turizmu. Zašto ne bismo videli i hotel koji je stalno u vazduhu?

Luxury Experience