Skriveni raj na Zemlji krije se na Maldivima

Da li sanjate o putovanju do neke destinacije koja bi se mogla nazvati vašim ličnim komadom raja na Zemlji?

Jugoistočna Azija sadrži brojne takve lokalitete, koji u sebi kombinuju sunce, pesak i mirne morske talase, nudeći vam fantastičnu gastronomiju i savremeni raskoš. Smešteno na Kuramati ostrvu na Maldivima, spektakularno Kuramati Resort odmaralište je tropski raj koji vam obećava skrivene plaže, luksuzni način života i umirujući odmor nakon kog ćete se osetiti podmlađeno i osveženo. Sa Indijskim okeanom sa jedne i Arapskim morem sa druge strane, ovo magično ostrvsko odmaralište odvodi vas u slikoviti svet ispunjen belim peščanim plažama i tirkizno plavim vodama.

Vile u bašti koje vas povezuju sa prirodom u svako doba i one na plaži koje vam daju priliku da provedete nezaboravne dane nad mirnim vodama Indijskog okeana poželeće vam dobrodošlicu na ovoj destinaciji. Od dekadentnih Super Beach Villa, pa do senzacionalnih Honeymoon Villa, veličanstveno odmaralište u svojoj ponudi ima raznovrsne tipove soba za goste, pri čemu svaka od njih kombinuje autohtoni stil dizajna Maldiva, sa modernim pogodnostima i savremenom dekoracijom. Senzacionalni spa okružen prirodnom šumom i sveprisutnim okeanom će vas ispuniti obnovljenom energijom i osećajem spokoja.

Sportovi na vodi i aktivnosti na otvorenom, zajedno sa ronjenjem, ispuniće svakodnevne rasporede avanturista, dok će vrhunska kuhinja i večeri pod svećama na plaži ostaviti romantike bez teksta. Šetnje u prirodi, eko centar i klub za decu, daće vam priliku da Maldive otkrijete na najbolji mogući način.