Ski season: Hotel Les Airelles u Kurševelu je oličenje luksuza

Zbog svog očaravajućeg bavarskog dekora, njegovog veličanstvenog spa centra La Mer i finih restorana, ovo je hotel koji morate posetite ukoliko ste strastveni ljubitelj skijanja koji uživa u luksuzu.

Žičare su ponovo u funkciji na vrhunskim skijaškim destinacijama širom sveta, a zaljubljenici u sport mogu da organizuju putovanje iz snova do lokaliteta koji je pravi „must see“, a to je naravno Kurševel.

Sofisticirana i izuzetno poznata po svojoj luksuznoj auri, oblast u francuskim Alpima će vas oduševiti onim što može da ponudi.

Veličanstveni hotel Les Airelles sa 5 zvezdica je jedan od njih. Smešten u podnožju svojih padina, pruža posetiocima pravu dozu radosti i u potpunosti ispunjava zahteve najzahtevnijih gostiju.

Ovu „snežnu palatu“, kako bi se mogla opisati, u potpunosti je uredio čuveni francuski dizajner enterijera Kristof Tolemer tokom devedesetih, u savršenom bavarskom stilu. Podseća na neku vrstu fantastičnog zamka Hajdi, jer njegovi posetioci imaju priliku da otkriju, samo iz predvorja, veličanstveno okruženje koje uključuje drveće sa svetlima, plišane medvede ili čak biblioteke pune starinskih igračaka.

Na spratu su spavaće sobe, sa detaljima izrezbarenim u drvetu koje kombinuju grimizni nameštaj, džinovske krevete i mermerna kupatila, gde možete da se kupate u penušavoj kupci dok gledate film, sa ekranom postavljenim tik iznad vas.

U isto vreme, zapanjujuća planinska kuća uključuje butik Vanille and Lilas - sa klupama punim slatkiša i svim najnovijim komadima iz apres ski kolekcija. Ljubitelji sporta će biti oduševljeni što će pored elegantne skijaške opreme, imati koristi od jedinstvene specijalizovane usluge: vaša oprema se transportuje direktno do staza, dok vas po povratku očekuju tople čizme i gurmanske grickalice i sve to 7 dana u nedelji.

Svet za sebe, fantastičan spa La Mer opremljen je impresivnim bazenom, turskim kupatilom, đakuzijem na otvorenom, a nudi i jedinstvene tretmane lica kremama najboljih svetskih proizvoda poznatih po kvalitetu i luksuzu.  

U hotelu ćete takođe učestvovati u gastronomskom raju. "La Table des Airelles" ima ogromni bife koji kombinuje japansku kuhinju sa autentičnim lokalnim receptima. S druge strane, kultni „Pierro TT“, vrhunski italijanski restoran koji vodi francuski kuvar Pjer Gagner, nudi najbolje specijalitete, svežu testeninu i tiramisu. Tu je i restoran, "Le Coin Savoyard" gde defiluju autentična francuska jela.

Ako želite da doživite vrhunski luksuzni boravak kroz kosmopolitsko iskustvo smeštaja, onda je Les Airelles definitivno za vas.

Otkrijte više fotografija u galeriji!