Six Senses Porto Heli: osetite spokoj uz vrhunski luksuz

Smešten uz očaravajuće obale grčkog Peloponeza, Six Senses Porto Heli je spreman da redefiniše eleganciju, wellness i održivost na jednoj od najlepših lokacija na svetu.

Ovo utočište opuštanja i podmlađivanja će krasiti slikoviti grad Ermioni, okružen azurnim vodama Egejskog mora pružajući zadivljujuće vidike na legendarna ostrva Speces i Hidra.

Peloponez je ostavio svoj trag u istoriji još od praistorije, i tu se nalaze legendarna arheološka blaga poput Olimpije, Epidaura i Mikene. Usred bogate istorije, Porto Heli se graciozno transformisao iz ribarskog sela u središte glamura. Sa svojim zaštićenim uvalama, suncem okupanim marinama i mediteranskom privlačnošću, Porto Heli je postao destinacija koja neprimetno spaja raskoš sa avanturom.

Predviđen da otvori svoja vrata 2026. godine, Six Senses Porto Heli sa LEED sertifikatom obećava odmor bez premca sa oko 60 izvrsno dizajniranih soba i apartmana. Većina smeštaja će imati privatne bazene, terase ili bašte, omogućavajući gostima da se prepuste neprekidnim trenucima opuštanja. Za one koji traže nešto luksuznije, čeka ih raskošna vila sa tri spavaće sobe, dok će 10 vrhunskih brendiranih rezidencijalnih vila, sa pet do osam spavaćih soba, biti dostupno za kupovinu.

Osmišljeno od strane vizionarskih umova Delogu Architecture i Arch Group, odmaralište se nalazi na kaskadnoj obali i pruža panoramski pogled na more. Ovaj inovativni arhitektonski pristup osigurava da su gosti stalno povezani sa prirodom, dok se enterijeri bez napora spajaju sa sjajnim eksterijerima.

Srce Six Senses Porto Heli je spa od 1.600 kvadratnih metara, oaza mira i podmlađivanja. Sa osam soba za tretmane, termalnim prostorima, zatvorenim bazenima sa pogledom na okean i nizom iskustava, spa nudi transformativno putovanje opuštanja. Prepoznatljivi Biohacking Lounge, velnes krug na otvorenom i biljne bašte dodatno poboljšavaju velnes iskustvo, pozivajući goste da krenu na holističko putovanje samootkrivanja.

Six Senses Porto Heli će vam takođe omogućiti neverovatno kulinarsko putovanje, vođeno najsvežijim lokalnim sastojcima i kreativnim inovacijama. Celodnevni glavni restoran, smešten na obali, mami divnim ukusima i pogledom koji oduzima dah. Dok sunce zalazi, bar pruža savršenu pozadinu za uživanje u ručno pravljenim koktelima dok gledate prelepe horizonte.

Osim opuštanja i gastronomije, Six Senses Porto Heli nudi niz jedinstvenih sadržaja koji će obezbediti nezaboravan boravak. Alchemy Bar, Earth Lab, kupola za lečenje zvukom i igralište Grow With Six Senses pružaju usluge svim aspektima zdravlja i istraživanja. Za porodice, aktivnosti odmarališta i igralište pružaju zanimljiva iskustva deci da se povežu sa prirodom i jedni s drugima.

Dok se horizont stapa sa morem i priroda obuhvata dizajn, Six Senses Porto Heli vas poziva da krenete na putovanje dobrog zdravlja, luksuza i istraživanja. Pripremite se da uronite u lepotu Peloponeza, gde se istorija susreće sa modernim uživanjem i gde je svako čulo podignuto na nove visine. Vaš sastanak sa spokojem čeka – ostanite sa nama do otkrivanja Six Senses Porto Heli 2026. kada ćemo zaviriti u njegove enterijere.

Luxury Experience