Six Senses otvara svoj prvi švajcarski ski resort

Sa spa centrom od 2200 kvadratnih metara i ski-in/out pristupom, Six Senses Crans-Montana sa 47 soba biće prvo odmaralište ovog brenda u Švajcarskoj.

Novi spa centar poseduje 45 soba - jednosobne i trosobne apartmane sa privatnim terasama za neodoljiv pogled, a biće otvoren za predstojeću ski sezonu. Dekor će sadržati komade po meri, kao i nameštaj koji je izrađen od punog drveta, dok će prirodne tkanine takođe biti korišćene u uređenju. Estetika je uglavnom savremena i izražava udobnost i klasu u jednakim merama.

Novo ski odmaralište će se takođe pobrinuti za održivost i svi podovi će biti napravljeni korišćenjem recikliranih, lokalnih materijala.

Odmaralište će biti dom za dva restorana, uključujući celodnevnu tavernu Wild Cabin, koja će predstavljati klasičnu švajcarsku kuhinju i Byakko restoran koji će uključivati suši, ribu, meso sa roštilja i ostala jela inspirisana Japanom. U ponudi će biti i bar, koji će služiti mešavine sakea i koktele, a tokom odabranih večeri će biti domaćin muzike uživo.

Hotel će takođe imati spa centar od 2200 kvadratnih metara sa devet soba za tretmane, najsavremenije fitnes sadržaje i studio za jogu. Ostale pogodnosti će uključivati veliki zatvoreni bazen koji vodi ka spolja, drugi bazen na krovu, parno kupatilo, hamam, hidromasažnu kadu i hladni bazen.

Six Senses Crans-Montana odmaralište će biti završeno u decembru i radiće tokom cele godine.

Luxury Experience