Six Senses konačno stiže u Grčku otvaranjem novog luksuznog odmarališta

Six Senses Megalonisos će se sastojati od 75 vila za goste i 20 brendiranih rezidencija.

Luksuzni ugostiteljski brend, koji sada ima 22 ispostave sa pet zvezdica širom sveta, upravo je najavio da će otvoriti novo luksuzno odmaralište na ostrvu Megalonisos za četiri godine.

Megalonisos, u okviru ostrvske grupacije Petalija je jedno od najlepših grčkih ostrva koje čini „grčke Maldive“. Smešten u južnoj uvali sa belim peskom, jednostavno nazvan Six Senses Megalonisos će uključivati 75 vila za goste i 20 brendiranih rezidencija koje će se „bez problema uklopiti u konture zaliva“, navodi Six Six Senses.

Novo odmaralište luksuzni brend otvara u saradnji sa Grivalia Hospitality, jednim od najvećih investitora u visokokvalitetnom ugostiteljskom sektoru u Grčkoj.

Brend će još jednom učiniti wellness i održivost fokusom nove lokacije. Obilne mogućnosti ronjenja u bistrim tirkiznim vodama i neprekidne pešačke staze u neometanoj prirodi pomažu u stvaranju niza neuobičajenih iskustava za stimulaciju, energiju i obnavljanje. Zatim, tu je spa centar od skoro 2000 kvadratnih metara koji će biti opremljen sa više soba za tretmane, uključujući četiri dvokrevetna senzorna apartmana, hamam i sobe za piling tela. Moći ćete da uživate u lokalno inspirisanim spa tretmanima, kao i u iskustvima sa zaštitnim znakom brenda (Sleep, Eat i Grow With Six Senses, na primer).

Tri restorana uključuju celodnevne obroke, bar na plaži i roštilj, a biće tu i poslastičarnica, savršena za kafu posle jutarnjeg kupanja ili pozdrava suncu, kao i butik sa odećom za plažu ako želite da idete u kupovinu. Što se tiče aktivnosti, moći ćete da idete na jednodnevne izlete u Atinu da biste istražili istorijske lokacije (Akropolj, antičku Agoru i Partenon, da spomenemo samo neke) ili da uživate u lokalnim delicijama.

"Six Senses Megalonisos nudi jedinstvenu priliku da zakoračite na grčko ostrvo koje je čak i bogovima ostalo neotkriveno“, rekao je u izjavi Nil Džejkobs, izvršni direktor kompanije Six Senses. „Radujemo se što ćemo dočekati naše goste sa emotivnim gostoprimstvom koje obuhvata pionirski wellness, održivost i značajna iskustva.“

Six Senses Megalonisos odmaralištu se može pristupiti privatnim brodom iz luke Rafina, Marmari ili Karistos. Alternativno, to je otprilike 30 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Atini.

Očekuje se da odmaralište bude otvoreno krajem 2027.

Luxury Experience