Six Senses Ibiza debituje novom kolekcijom privatnih rezidencija

Six Senses Ibiza, koji je već zadivljujuć zahvaljujući svojoj lepoti, upravo je predstavio novu kolekciju od 19 rezidencija i dve vile.

Ušuškan u srcu boemskog severa ostrva, gotovo kamufliran u stenama koje karakterišu vidike, Six Senses Ibiza je već bilo sneno odmaralište, okarakterisano luksuznim tretmanima i spektakularnim uslugama, dok se može pohvaliti i najlepših pogledom na zalazak sunca na Balearima.

Sada, ovo odmaralište dobilo je nove vile i rezidencije sa spavaćim sobama sa privatnim kupatilima, uslugama privatnog kuvara, spa tretmana i mnogo toga drugog. Kako bi akcentovali pažnju koju posvećuju detaljima i svoju privrženost luksuznom iskustvu i samom ostrvu, svaka vila odmarališta dolazi sa "Guest Experience Maker" uslugom, koja je dostupna na zahtev.

"Ibica je oduvek bila mesto gde se slavi život“, kaže generalni menadžer Dejvid Araia. „Naše nove vile sa više spavaćih soba pozivaju goste da provedu kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom u privatnom okruženju, dok istovremeno uživaju u jedinstvenoj zajednici i atmosferi na magičnom ostrvu.“

Dizajnirane od strane arhitekte i vlasnika Six Senses, Džonatana Lajtersdorfa, rezidencije su izgrađene sa komforom, luksuzom i pristupačnošću kao prioritetom, sa namerom da se ne ugrozi estetika i glamur. Umesto toga, rezidencije u potpunosti iskorišćavaju beskonačne izlaske i zalaske sunca i neometan pogled na more kako bi stvorile prostor koji uključuje održive, prirodne materijale za krajnji rezultat koji odražava tradicionalnu estetiku.

Svi prostori su, naravno, apsolutno prelepi, a izbor rezidencije ili vile je težak zadatak, ali vrlo prijatan. Posebno se izdvaja Cliffhanger Residence, koji se može pohvaliti privatnim infinity bazenom od 15 metara i neprekidnim pogledom na zaliv, sa prozorima od poda do plafona.

Čemu još gosti mogu da se raduju? Pored gore pomenutih usluga, gostima je takođe dat potpuni pristup širem spektru sadržaja i programa odmarališta, uključujući dnevni raspored joge, pilatesa, fitnesa, kajaka i skakanja sa litice, uz fitnes centar, priznata tri restorana u odmaralištu i voljeni Six Senses Spa.