Six Senses Bumthang - šuma unutar šume

Six Senses Bumthang predstavlja jedno od najboljih mesta za opuštanje, uživanje i dostizanje unutrašnjeg mira…

Predivni Six Senses Bhutan resort u sebi sadrži pet boutique loža – Six Senses Thimphu, Six Senses Punakha, Six Senses Gangtey, Six Senses Paro i od skoro, Six Senses Bumthang, koje će vam poželeti dobrodošlicu i očarati vas zapadnim i centralnim dolinama Butana. Peta i finalna loža, Six Senses Bumthang, smeštena je između antičkih manastira i svetih spomenika, u regiji koja je poznata po svojim veličanstvenim i prirodnim okruženjima.

Ova loža, koja je opisala kao “Šuma unutar šume”, sadrži osam predivnih apartmana sa prostranim balkonima i umirujućim pogledima na šumu, sa otvorenim predvorjem u kom se nalaze borovi, koji će sve goste podsetiti da luksuz i život mogu koegzistirati bez problema.

Nudeći dve spavaće sobe i oko 242 kvadrata šarmantnih prostora, glavna vila ispunjena je veličanstvenim ponudama – privatnim spa centrom, drvenim podovima, ručno rezbarenim detaljima na plafonima i mnogim drugim. Kada ogladnite, restoran u Six Senses Bumthang nazvan Tongtshang, ponudiće vam fantastična lokalna jela, koja će oduševiti sve ljubitelje istančanog i zdravog ukusa.

Six Senses spa tretmani uključuju tradicionalnu dotsho vruću kupku sa himalajskim solima, koja će očistiti vaše telo od toksina. Masaže i brojni drugi beauty tretmani takođe su deo ponude. Ukoliko preferirate aktivni odmor, Bumthang nudi aktivnosti kao što su pešačenje do budističkih znamenitosti, planinarenje i vožnja bicikle. Resort vam takođe može ponuditi posetu lokalnim selima, turu kroz palatu, tečaj streličarstva i branje pečuraka.

Sa druge strane, Red Panda pivara vam je na raspolaganju onda kada želite da se opustite i zaboravite na sve svoje probleme. Po svemu sudeći, neki snovi se zaista mogu ostvariti?