Savršeni odmor na kom nema govora o koroni

Ukoliko ste ljubitelj putovanja i gastronomije, istraživanje svih vrsta kuhinja i interesantnih jela na našoj planeti, svakako bi trebalo da se nađe na vašoj listi želja…

Priliku da ostvarite taj svoj san daje vam Velas Resorts, sa svojom novom ponudom, nazvanom “dvonedeljni odmor”. Pored privatnih aviona, predsedničkih apartmana i luksuznih preokreta u svakom smislu, ovaj odmor će gurmanima ponuditi priliku da probaju najskuplji tako na svetu. Sa cenom od 25.000 dolara, ovo jelo se priprema sa Kobe govedinom, Almas Beluga kavijarom i Langoustine škampima, uz naravno, odabrana vina i tekilu.

Gosti će imati priliku da uživaju u pikniku na polju agave, u večerama u restoranima sa Mišelin zvezdicama, pa čak i šansu da budu deo tečaja kuvanja sa jednim od samo 10 Maitre Cuisiniers de France u Meksiku, zajedno sa mogućnošću posete podvodnom muzeju, podzemnom cenotu, istorijskom svetom mestu Altavista i kamenim formacijama u Sierra de la Laguna planinama.

Druge luksuzne ponude uključuju mistično majansko spa veče, Huichol masažu i Damiana masažu, smeštaj u veličanstvenom predsedničkom apartmanu u Grand Velas Riviera Maya u Playa del Karmen i odmore na drugim egzotičnim Velas posedima.

Sa cenom koja kreće od 500.000 dolara za dve osobe, Grand Velas Journey je definitivno avantura koju ćete pamtiti do kraja života.