Savršeni godišnji odmor za one najdubljih džepova

Tokom protekle godine, imali smo više nego dovoljno vremena da maštamo o svim destinacijama koje želimo da posetimo…

Na pamet su nam padala egzotična ostrva, svetske metropole i vrhunski lokaliteti, a novac, barem u našoj mašti nije predstavljao problem. Čitav svet, u našoj mašti barem, bio je spreman i samo je čekao na nas da ga otkrijemo.

Veoma često, nastavci nečega veličanstvenog nisu toliko dobri koliko i sama originalna ideja, ali to definitivno nije slučaj sa Ričardom Brensonom i njegovim ostrvima. Ovaj čovek je definitivno postao ekspert u polju ostrva, nakon što je kupio već nekoliko – najnovije u njegovom portfoliju je Moskito Island.

Ovaj lokalitet, nedaleko od Neker ostrva, kupljen je 2007.godine. Veličanstvenih 125 hektara idiličnog poseda daće gostima priliku da uživaju u svojim odmorima poput najbogatijih ljudi sveta, stavljajući im na raspolaganje Branson Estate sa jedanaest soba, koji će uskoro moći da se iznajmi po ceni od 25.000 dolara. Pored vile, cena iznajmljivanja uključuje i nekoliko prostora za rekreaciju, poput centra za vodene sportove, infiniti bazena i bara, teniskog paviljona i prostora za obedovanje.

Ukoliko samo nekoliko dana provedete na ovom lokalitetu, verujemo da ćete zaboraviti sve svoje brige i more.