Savršena doza komfora i luksuza u Almyra Hotelu

Svaki hotel i odmaralište daju sve od sebe kako bi kreirali sopstvenu jedinstvenu auru, pomoću koje će se izdvojiti od svih drugih i ponuditi nešto sasvim unikatno svojim gostima…

Almyra Hotel na Kipru renoviran je od strane slavnog Tanosa Mikaelidesa, pa sada na interesantan način predstavlja umirujuću i elegantnu lepotu ostrva, uz pomoć novog i unapređenog izgleda, koji se fokusira na moderni stil. Ideja je bila kreiranje prostranih soba za goste i enterijera koji će odsedanje čitave porodice učiniti komfornim i upečatljivim istovremeno. Crno-beli minimalistički izgled odabran je za enterijer kako bi se postigao ovaj cilj.

Besprekorno beli dekor u enterijeru savršeno odgovara ovom hotelu, kreirajući interesantnu interakciju sa bujnim zelenilom koje ga okružuje i veličanstvenim plavim okeanskim talasima koji su nedaleko od njega. Šarmantne i prostrane terase takođe nude turistima sjajno iskustvo na otvorenom, zajedno sa opcijom uživanja u panoramskom pogledu.

Stilski dekor i amalgamacija zelenih staza i dva bazena sa enterijerom, gostima će pružiti optimalnu dozu komfora. Prefinjen, ali ipak blizak prirodi, ovaj hotel je pravi melem za vaše oči, um i dušu.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja