Prostrana recepcija i salon u predvorju su centralno središte i upotreba prirodnih materijala je sveprisutna. Istaknuto maslinovo drvo zauzima centralno mesto, a nameštaj bledih boja je ukrašen tonovima koji oponašaju spoljašnje nijanse zelene i plave, dok se među sofama nalazi veliki klavir koji svakog jutra i večeri sviraju različiti umetnici. Klizna vrata od poda do plafona vode na terasu i obalu Jonskog mora, sa kopnom Grčke kao pozadinom.
Na čelu kulinarske ponude je kuvar sa Michelin zvezdom Tasos Mantis, koji predsedava večerom u restoranu Makris, što je vrhunac svakog boravka. Savremeni grčki meni, koji se menja svakodnevno, sadrži izuzetan stek Rib Eye Black Angus, obilje sveže ribe i morskih plodova, kao i listu ukusnih vegetarijanskih i veganskih jela. Ostali izbori za ručavanje uključuju suši restoran, Raw (najbolje je rezervisati pre dolaska) i otmeni bar pored bazena koji služi lagane obroke i grickalice tokom dana.
Vreme ovde brzo prolazi. Provedite ga ili vežbajući, uživajući na privatnoj plaži ili se odlučite za tradicionalno kupanje pored bazena izležavajući se u kabinama ili na ležaljkama.
Sobe i apartmani Emerald nalaze se u tri odvojene niske zgrade, sa balkonima sa kojih se pruža pogled na bašte ili na more. Ovo je savršena tačka za posmatranje ružičastog zalaska sunca dok pijete Kumquat koktel boje mandarine.
Na drugoj strani odmarališta su apartmani Pavillion Suites, sa pojedinačnim bazenima i đakuzijima na otvorenom. Boravak u jednom od ovih apartmana omogućava pristup dnevnoj sobi, mirnom prostoru u kojem se tokom celog dana i noći služe vrhunska alkoholna pića i ukusne grickalice. Tim konsijerža Haute Living vam je takođe na raspolaganju kako bi vam omogućili iskustvo po meri za ultimativni boravak.
Drvena terasa za sunčanje i bazen pružaju mirno povlačenje daleko od atmosfere odmarališta, a ukoliko želite da uživate u samoći na suncu, prošetajte pristaništem i uronite noge u staklasto more pre nego što zaronite.