Saudijska Arabija otvara još jedan luksuzni i neverovatni hotel

Luksuzna glamping kompanija „Collective Retreats“ otvoriće održivo fokusirano odmaralište u snežnim planinskim destinacijama Trojene u Saudijskoj Arabiji…

Spektakularno skijaško selo Neom Trojena koje će raditi tokom čitave godine, a koje je ideja prestolonaslednika i premijera Saudijske Arabije, Mohameda bin Salmana Al Sauda, poprima svoj finalni oblik. Nakon što je General Hotel Management Ltd. (GHM) postao drugi hotelski partner za Trojenu, iskustvena turistička ugostiteljska kompanija Collective Retreats otvoriće imanje fokusirano na održivost u planinskom regionu Neoma. Collective Trojena smatra se utočištem nove generacije, koje je održivo i koje sadrži oko 60 soba za goste na otvorenom, prošaranih čudesnim vodenim elementima, konceptima prostora za sastanke, zajedničkim logorskim vatrima kako biste maksimalno iskoristili svoju lokaciju i nenadmašnim kulinarskim iskustvima.

Kao deo skijaške destinacije tokom cele godine u severozapadnoj Saudijskoj Arabiji, Collective Trojena će se baviti i aktivnostima na otvorenom kao što su skijanje i snoubording, trening na velikim visinama, paraglajding, brdski biciklizam, planinarenje, sportovi na vodi i još mnogo toga. „Pored toga što globalnoj publici dajemo novu perspektivu na ovo spektakularno planinsko okruženje, želimo da pokažemo da luksuzna putovanja ne bi trebalo da budu isključiva i da je moguće sačuvati životnu sredinu i pružiti izvanredna iskustva svojim gostima“, rekao je izvršni direktor i osnivač Collective Retreats, Piter Mak.

Kris Njuman, izvršni direktor za razvoj hotela u Neomu, dodao je: „S obzirom da su Trojena i Neom sveukupno dom nekih od najboljih pejzaža koji oduzimaju dah, oduševljeni smo što smo odabrali partnera koji deli našu ambiciju da stvorimo novi put za našu industriju, onaj koji karakterišu putnici koji žive u skladu sa prirodom.”

Filip Gule, izvršni direktor i regionalni direktor u Trojeni, prokomentarisao je: „Od svog osnivanja, Collective Retreats je hvaljen zbog svog inovativnog razmišljanja i strastvene posvećenosti održivosti, što ih čini idealnim partnerom za projekat Trojena Neom. Collective Retreats će biti izvanredni upravitelji ovog novog iskustva odmaranja na otvorenom u Trojeni i savršeno će dopuniti principe i prakse zaštite životne sredine i održivosti koji su u osnovi Neom projekta.” Collective Retreats će otvoriti svoje održive kapije početkom 2026. godine, u isto vreme kada i The Chedi Trojena.

Luxury Experience