Saudijska Arabija dobija najlepši hotel sveta

Ove futurističke vile iznad vode u stilu futurističkih kapsula ne nalaze se na Maldivima ili Havajima, već predstavljaju deo ultra-luksuznog odmarališta u Saudijskoj Arabiji...

I dok Saudijska Arabija polako ali sigurno osvaja svet kao idealna destinacija za odmor, Sheybarah Island Resort predstavio je svoje prve vile iznad vode u stilu futurističkih kapsula ili podova. Modularne vile u stilu Maldiva dospele su do Saudijske Arabije zahvaljujući specijalistima za dostavu i transport građevinskih materijala Mammoet. Kao deo Red Sea projekta, Sheybarah Hotel je sedamdeset i treći ultraluksuzni resort smešten na nenaseljenom Sheybara Island ostrvu, na 45 minuta brodom od glavnog kopna.

Nastale kao delo Killa Design, arhitektonske kompanije koju predvodi Šon Kila, vile iznad vode su inspirisane gustim rastinjem, pustinjskom florom i koralnim grebenima. "Krug predstavlja jedinstvo, integraciju i celinu, dajući našim gostima osećaj kompletnosti, samopouzdanja i harmonije", objašnjavaju iz dizajnerskog studija.

"Vile inspirisane koralima koje se probijaju kroz površinu vode biće kreirane od poliranog čelika koji će reflektovati vodu, nebo i - ono što je najbolji deo projekta - sam greben koji se nalazi ispod". Očaravajuće Sheybarah Island ostrvo najviše je udaljeno od glavnog kopna, budući da je smešteno istočno od Red Sea arhipelaga i ujedno je najlepše.

Ovde možete očekivati društvo nekih od najlepših i najočuvanijih koralnih grebena, koji su dom za veliki broj vrsta ptica, riba i drugih morskih životinja. Vile iznad vode i one smeštene na kopnu ponudiće neponovljivo luksuzno iskustvo svojim gostima, pomažući Saudijskoj Arabiji da učvrsti svoju vodeću poziciju na turističkoj mapi sveta.

Luxury Experience