Šarmantni francuski odmor za čitavu porodicu

Château de Montcaud je idealna destinacija za sve porodice, koje žele da iskuse “radost života” u jednom od najpopularnijih regiona sveta…

Ovo odmaralište se ponosi činjenicom da svim svojim gostima nudi autentičko francusko iskustvo, pa čak i najmlađi gosti mogu uživati u predivnom hotelskom okruženju, veličanstvenoj gastronomiji i besprekornoj usluzi. Sjajni hotelski park koji meri pet hektara predstavlja veliku avanturu za decu i porodice koji žude za otvorenim prostorom, gde deca mogu slobodno uživati, daleko od uobičajenih hotelskih scena. Sjajni zamak u formi hotela deci želi posebnu dobrodošlicu, za razliku od brojnih poseda koji su slični, želeći da zadovolji sve potrebe roditelja, ali i mališana.

U ovom hotelu, roditelji se mogu opustiti, znajući da će sve njihove porodične potrebe biti ispunjene izobiljem aktivnosti u kojima će uživati i oni i njihova deca. Igranje žmurke u bašti, plivanje u bazenu, partija tenisa ili košarke, samo su neke od ponuđenih.

Pored predivnog hotelskog okruženja, porodice mogu bukirati dnevne ekskurzije ukoliko tako požele, a na raspolaganju su im mirne i više avanturistički nastrojene varijante. Pored toga, izbor povezanih soba i dupleks apartmana kreiran je baš sa porodicama na umu, pri čemu apartmani nude dnevni boravak, balkon, master spavaću sobu i kupatilo za roditelje, sa dodatnom sobom i kupatilom za decu. Gosti koji žele da se “pobrinu sami za sebe” mogu bukirati La Maison, gde će moći da uživaju u čitavoj vili, koja im je na raspolaganju zajedno sa svim hotelskim uslugama.

Takođe, svi gosti će uživati u Château de Montcaud bistrou, gde su u ponudi i specijalni meniji namenjeni deci. Mladi gurmani su takođe dobrodošli u luksuznom i prefinjenom restoranu, Le Cedre. Ukoliko požele, roditelji mogu bukirati romantičnu večeru ili provesti jutro u istraživanju obližnjih tržnica, dok njihova deca uživaju u društvu obučenih profesionalaca koji će se pobrinuti da im svaki trenutak bude ispunjen zabavom.