Salvatore Ferragamo jelka krasi hotel Mandarin Oriental Jumeira

Deda Mraz možda još nije stigao, ali praznično veselje se već širi u stilu Mandarin Oriental Jumeira, lukuznog hotela sa 5 zvezdica u Dubaiju.

Hotel je nedavno predstavio svoju zapanjujuću božićnu jelku za ovu godinu koju je dizajnirao niko drugi do Salvatore Ferragamo.

Predstavljajući nasleđe, zanatstvo i kvalitet oba brenda, jelka sadrži i kultni Gancini obrazac brenda Salvatore Ferragamo i dobro prepoznatljiv simbol Mandarin Oriental hotela - lepezu u obliku novogodišnjeg ukrasa. Takođe uključuje Ferragamovu prepoznatljivu cipelu Rainbow, postavljenu usred hirovitih zvezda.

Verner Anzinger, generalni direktor Mandarin Oriental Jumeira u Dubaiju, rekao je: „Oduševljeni smo što imamo priliku da sarađujemo sa Salvatoreom Feragamom na našoj jelki 2021., koja je treća od otvaranja hotela. Ferragamo je sinonim za bezvremenski glamur, inovativni duh i tradicionalne porodične vrednosti, a mi smo oduševljeni što možemo zajedno da organizujemo magični Božić sa novim uspomenama koje treba čuvati.”

U znak počasti 50. zlatnom jubileju UAE, božićna jelka ima potpuno zlatnu paletu zajedno sa raskošnim osvetljenjem. Gosti koji posete hotel takođe će moći da uživaju u popodnevnom čaju u Noor Lounge-u tokom celog meseca, sa divnim izborom delikatesa za uživanje.

Novogodišnja jelka Salvatore Ferragamo u Mandarin Oriental Jumeira, biće izložena od 7. decembra do 7. januara 2022. godine.