Sada možete da odsednete u prvom vertikalnom resortu u Dubaiju

One&Only One Za’abeel je sada otvoren za boravak...

Kerzner International je predstavio svoje prvo urbano vertikalno odmaralište, One&Only One Za'abeel, koje se nalazi u živahnom Dubaiju. Ovo vertikalno remek-delo stoji visoko u okviru razvoja One Za'abeel, nudeći jedinstvenu mešavinu luksuznog smeštaja, izuzetne gastronomije i neuporedivih wellness iskustava u kosmopolitskom okruženju.

Dizajniran od strane priznate arhitektonske kompanije Nikken Sekkei, One&Only One Za'abeel se može pohvaliti dvostrukim neboderima povezanim  „Linkom“ – najdužom konzolom na svetu, koja lebdi 100 metara iznad ulice. Ovaj kultni dizajn odražava dualističku prirodu odmarališta, pružajući zadivljujuću pozadinu za luksuzna iskustva unutar odmarališta.

Enterijer koji je majstorski izradio Žan-Mišel Gati, crpi inspiraciju iz lokalne lokacije Za'abeel, sa umirujućom paletom boja i peščanim motivima utkanim u tekstil, umetnička dela i osvetljenje.

One&Only One Za'abeel postavlja novi standard za ekskluzivnost, nudeći prostrane sobe, apartmane i ekstravagantni penthaus Villa One. Odmaralište predstavlja kolekciju ugaonih apartmana sa jedinstvenim sadržajima, koji služe za pronicljive putnike koji traže ugodan wellness boravak ili besprekoran život u gradu.

Link, uspešna destinacija za životni stil na vrhu nebodera, okuplja globalno poznate kuvare i miksologe kako bi ponudila neuporedivo iskustvo u restoranima. Najpoznatiji svetski kuvari sa Michelin zvezdicama podižu kulinarsku scenu Dubaija. Avangardna Sphere i Tapasake, domaći koncept One&Only, pružaju impresivnu trpezu u pozadini horizonta Dubaija.

One&Only One Za'abeel prihvata holistički wellness uvođenjem Longevity Hub by Clinique La Prairie. Rasprostranjeno na tri sprata, ovo odmaralište pruža ultra-personalizovana wellness putovanja sa fokusom na dugovečnost, blagostanje i estetiku. Sa 29 soba za tretmane, Longevity barom i prvim Longevity Index salonom odmaralište koristi transformativnu moć zdravstvene nauke.

Odmaralište prevazilazi konvencionalno gostoprimstvo, nudeći jedinstvena iskustva koja obuhvataju dualnost i svojstveni glamur urbanog vertikalnog okruženja. Od majstorskih kurseva miksologije i joge do impresivnih umetničkih obilazaka i detaljnih regionalnih sesija otkrivanja vina, One&Only One Za'abeel je mesto koje će ispuniti sve želje gostiju. 

Odmaralište je dizajnirano da bude dom daleko od kuće, uključujući dve svečane balske sale, šest sala za sastanke i privatni klub. Klub KidsOnly nudi zabavu i aktivnosti inspirisane svemirskom misijom UAE za mlađe goste uzrasta od četiri do 12 godina.

One Za'abeel Tower je oličenje raskoši sa svojih 90 One&Only privatnih kuća, pružajući stanarima neuporediv pristup odmaralištima svetske klase u prestižnoj kolekciji luksuznog gostoprimstva. Osim čistog luksuza, ove privatne kuće dolaze sa nizom ekskluzivnih pogodnosti koje podižu iskustvo. Residences at One Za'abeel, koji se sastoji od 264 apartmana, redefiniše raskošan život sa bogatstvom vrhunskih objekata. Različite rezidencije su dostupne za kupovinu, u rasponu od 1, 2, 3 i 4 spavaće sobe i dupleksa, do izuzetnih penthausa sa 5 spavaćih soba, koji zadovoljavaju različite preferencije i stilove života.

Luxury Experience