Rosewood Bangkok - hotel koji ispunjava sve snove

Rosewood Bangkok hotel će vam ponuditi neverovatne pogodnosti – uključujući i jedine apartmane u gradu koji poseduju privatne bazene, uključujući i tri nova koja će biti otvorena do kraja ove godine…

Enterijere i sve prostrane smeštajne jedinice hotela osmislio je Lillian Wu Studio, tako da predstavljaju prefinjeni i moderni dekor, prozore od poda do plafona i pogodnosti kao što su Dyson fenovi za kosu, uniaktni proizvodi za negu i mini barovi puni personalizovanih, flaširanih koktela. Vrhunski apartmani, dizajnirani su kao prave rezidencije, osmišljene kao stanovi kolekcionara umetnosti, i kompletirani su odabranom selekcijom savremenih slika i skultpura.

Nara House, u kojoj foaje sa gostinjskim kupaitlom vodi prema dnevnom boravku i trpezariji koja je dovoljno velika za organizovanje fantastične zabave, nudi vam sve što vam je potrebno i mnogo toga više. Nadomak stepeništa ove vile nalazi se i njena glavna atrakcija – opremljena terasa sa bazenom koji je akcentovan mermerom, a u kom možete uživati u zracima sunca i pogledu na grad. Svi bazeni hotela ispunjeni su slanom vodom, što je još jedan unikatni detalj.

Thara House, prostor koji tek treba da se otvori, zauzimaće čitav 29. sprat ovog hotela, a sadrži moderni dekor, sa koktel barom od alabastera, veličanstvenom kuhinjom i bazenom. Pored toga, oko Nove godine će se otvoriti i Sky Pool Suite, raj na 26.spratu hotela, koji će sa sobom doneti zaista neverovatne pogodnosti.

Ukoliko se situacija u čitavom svetu konačno dovoljno normalizuje da možemo da putujemo bez brige i strepnje, znamo gde ćemo prvo otići.