Ritz-Carlton, Nikko - najnoviji luksuzni hotel Japana

Sa jezerom Čuzenji na jednom kraju i moćnom planinom Nantaione na drugom, kompanija Ritz-Carlton, najavila je otvaranje njihovog najnovijeg hotela, Ritz-Carlton, Nikko koji će biti zaista jedinstven.

Kao jedna od najčistijih lokacija na planeti, najnovije luksuzno utočište smešteno je u samom srcu destinacije koja je pod zaštitom Uneska, a svojim gostima će dati priliku da dožive netaknuti prirodni ambijent, u kombinaciji sa zabavnim aktivnostima na otvorenom i različitim kulturnim doživljajima. Ukoliko posetite ovaj hotel, bićete na maloj udaljenosti od Nacionalnog parka Nikko i bogato ukrašenih hramova.

Ritz-Carlton, Nikko koristi graciozne aspekte japanskog dizajna, sa avangardnom i istovremeno minimalističkom primenom, uz prirodnu lepotu koja krasi i zatvoreni prostor hotela, koji sadrži 94 sobe za goste i apartmane sa privatnim balkonima.

Bogata prirodna lepota je jedno od najvećih prednosti ovog hotela, do kog možete doći vozom ili privatnim automobilom. Pored veličanstvenih soba za goste, ovde ćete naići i na spa centar sa četiri sobe za tretmane i vreli izvor sa toplim kupkama na otvorenom.

Prefinjeni japanski restoran koji je deo ponude, nudi vam živopisne i simpatične elemente japanske kuhinje, dok će vas hotelski bar oduševiti originalnim koktelima, koji u sebi neguju prirodu i duhovnost drevnog grada.

Salon u lobiju je idealno mesto za opuštanje i uživanje u pogledu na predivne bašte luksuznog hotela, iz prefinjene delicije i popodnevni čaj.

Sve hotelske sobe su luksuzne i nude izobilje prostora i prirodne svetlosti, što je akcentovano prirodnim materijalima, uključujući kamen i drvo. Možemo slobodno reći da ovaj hotel predstavlja apsolutni luksuz koji postoji u minimalizmu.

Povezane teme