Ritz-Carlton je spreman da osvoji Maldive

Ukoliko su maldivski rajski pejzaži, opremljeni najboljim što Ritz Carlton može da ponudi, san svakog ljubitelja kvalitetnog odmora, onda su ljudi iz ovog lanca hotela to spremni i da ponude...

Ugostiteljski lanac se priprema da u saradnji sa brendom Marriot otvori vrata svog novog objekta na Maldivima, smeštenog na bajkovitoj lokaciji Fari ostrva. Projekat ovih hotela trenutno razvija CPRC arhitektonska kompanija, članica singapurskog konzorcijuma Pontiac Land Group.

Nazvano Ritz-Carlton Maldives Fari Islands, odmaralište je dizajnirano kao grupa od sto vila, izgrađenih na atolu Nort Male i biće dostupni putem pedesetominutne vožnje gliserom ili desetominutnog leta avionom od Male Internacionalnog Aerodroma. Kompleks objekata 8 Bonvoy kategorije nudi ponudiće svojim gostima mogućnost uživanja u belim peščanim plažama, tirkiznim lagunama i koralnim grebenima tokom oseke.

U građevinskom poduhvatu, vođenom od strane firme Kerry Hill Architects, luksuzno odmaralište dobiće poseban dizajn namenjen komforu prilikom uživanja u pogledu na lagunu i njene kristalno čiste vode. Celokupna izgradnja potpuno je konceptualizovana i prilagođena krhkom grebenskom ekosistemu, upotrebom solarnih panela i samoodrživih, prirodnih materijala, kada god je to bilo moguće.

Svi gosti novog odmarališta imaće mogućnost izbora između sedam različitih restorana, uživanja u spa centru pune veličine i ekskluzivnom Ritz Kids programu, sa brojnim avanturama i tribinama namenjenim istraživanju okeana. Buking u nekoj od Ritz Carlton Maldives Fari Islands luksuznih vila košta 1.350 dolara po noćenju, sa dodatnih 900 dolara u proseku, za troškove transfera po osobi.