Refuge de la Traye: Izuzetno utočište na vrhu Monblana

Smešteno u predivnom prirodnom okruženju i skriveno od stresa i buke, Refuge de la Traye "živi" u ritmu svojih posetilaca i nudi zaista impresivno iskustvo.

Planinsko odmaralište izgrađeno u rustičnom stilu je zadržalo svu svoju dušu autentičnog i tradicionalnog mesta za odmor. Na nadmorskoj visini od 1650 metara posetioci mogu uživati u jedinstvenom iskustvu.

Potpuno renovirano 2019. godine korišćenjem prirodnih materijala iz okoline, poput kamena, stare borove šume i lovora, luksuzno mesto za zimske odmore je autentično tradicionalno planinsko odmaralište prvobitno nastalo 1982. godine. Danas se sastoji od tri prelepe brvnare, povezane unutrašnjim hodnikom, sa 6 spavaćih soba i apartmana.

U prijatnoj atmosferi gosti se mogu odmoriti u potpunoj privatnosti i mirnom ambijentu. Tokom cele sezone, imanje je takođe dostupno za ekskluzivne događaje ili odmore sa prijateljima i porodicom, uz podršku ličnog konsijerža.

Ove zime, Refuge de la Traye predstavlja nove usluge, opremu i objekte koji ističu posebno, jedinstveno iskustvo. Među ovim inovacijama su otvoreni bazen i novi najsavremeniji kozmetički tretmani koji u potpunosti ispunjavaju pravila potpunog opuštanja i blagostanja koja skijalište zastupa.

Na trenutak, imaćete osećaj kao da je vreme ovde stalo! Pristup oblasti počinje iz Le Villarda i organizuju ga timovi Refuge preko transportnog sistema, dizajniranog da prelazi preko snežnih šumskih staza. Kada posetioci stignu, zadivljeni su sveprisutnim divljim životinjama i florom. U ovom lepo očuvanom prostoru, odmaralište je posvećeno podizanju ekološke svesti i obezbeđivanju poštovanja prema našoj planeti.

Svaka od 6 soba i apartmana može da primi 2 do 4 osobe, dok takođe svaki prostor odiše posebnom elegancijom intimnog dizajna. Udobni i potpuno opremljeni apartmani su prava "utočišta" mira i spokoja. Dekoracija svake sobe obećava nezaboravan boravak - toplina drveta i toplih tkanina kombinovane su sa visokotehnološkim uslugama. Ovi prostori se odlikuju mekim i delikatnim aromatičnim potpisom: prepoznatljivom mešavinom belog cveća, đurđevka i orlovih noktiju, koji je dizajnirao Blaise Mautin.

Između inovacije i opuštanja, Refuge de la Traye Medispa sledi istu filozofiju: harmoniju između tela i duha u srcu planina. Uz luksuzne wellness tretmane kao što su Vivace Microneedling, HydraFacial, Renata Franca metoda limfne drenaže, Mostleds, Wellsistem ili čak Iyashi Dôme sauna, odličan spa nudi jedinstvene i neočekivane usluge na velikoj nadmorskoj visini. Na licu mesta, obučeni i sertifikovani tim prilagođava svoje tretmane potrebama svakog pojedinca.

Refuge de la Traye nudi mnoga druga očaravajuća iskustva, od kojih su neka prilično neobična, kao što su krevet od sena, mlečna kupka i zadivljujući pogled na okolne planine i šume.

Luxury Experience