Raskošni hotel u srcu pustinje

Smešten na jugu Tunisa, na obali Chott-El-Jerid, Anantara Sahara Tozeur kompleks predstavlja jedinstveno obeležje luksuza…

Sa svojim veličanstvenim okruženjem, izuzetnim sobama i vilama, kao i vrhunskim pogodnostima, ovo zdanje vas poziva da se u njemu opustite i prepustite sopstvenim mislima. Okarakterisan tradicijama Magreba, ovaj hotel vam daje mogućnost da uživate u jedinstvenim pejzažima tunižanske pustinje. U samom srcu prirodne oaze, on vam otkriva svu lepotu zemlje, na samo nekoliko koraka od vaše sobe. Okruženje hotela ispunjeno je neverovatnim stenovitim formacijama, kanjonima i drevnim ruševinama, a ako ga posetite, imaćete priliku da uživate u zalascima sunca nad dinama, večerama u peskovitoj sahari i magiji aparskih noći.

Anantara Sahara Tozeur nudi sobe i vile sa jedinstvenim pogodnostima dizajniranim posebno za udobnost gostiju. Odmaralište nudi prostrane delux sobe sa tipičnom dekoracijom, koje vas pozivaju da se opustite, a tu su i vile sa bazenima s pogledom na pustinju. Sav smeštaj je dizajniran da vaš boravak učini izvanrednim iskustvom. Hotel ima nekoliko restorana i barova koji će vam sigurno pružiti pravi užitak - od severnoafričkih ukusa i azijskih jela do impresivnog podruma viskija i cigara, u hotelu Anantara Sahara Tozeur postoji nešto za sve ukuse i želje. Odmaralište takođe nudi sve vrste aktivnosti, uključujući tradicionalni mermerni hamam u hotelskom spa centru.

Veličanstvena arhitektura, geografski položaj, lepota pejzaža i vrhunske usluge Anantara Sahara Tozeur pravi su poziv u novu avanturu.