Raj dobija novo značenje na Maldivima

Smešten u samom srcu veličanstvenog Baa atola, jedinog UNESCO World Biosphere rezervata na Maldivima, Four Seasons Private Island Maldives at Voavah je ekskluzivno mesto za odmor, gde maksimalno 22 osobe mogu uživati u istinskom luksuzu…

Voavah nudi iskustvo ostrvskog života, sa gostima koji će odsesti u dve luksuzne vile i šarmantnoj kući na plaži, sa ukupno sedam spavaćih soba. Ovde postoji centar za ronioce i ljubitelje vodenih sportova, kao i Ocean of Consciousness Spa centar, gde će svaki posetilac moći da doživi istinsko blagostanje. U ponudi je i Voavah Summer, luksuzna jahta dužine 19 metara, koja je gostima svakodnevno na raspolaganju.

Okruženo blistavim plavim vodama okeana, privatno ostrvo predstavlja zemlju čuda na pet hektara, sa besprekornim plažama, a dostupno je samo hidroplanom. Sa svojom privatnom jahtom i osobljem koje je obučeno za sve situacije, i vaši najluđi snovi o odmoru se mogu ostvariti. Zamislite uživanje u krstarenju u zalazak sunca sa delfinima koji bezbrižno plivaju oko vas, ili ronjenje usred noći, kada možete videti kit-ajkule i raže, odmah pored.

Baa Atol je inače dom najvećoj svetskoj populariji raža i ujedno ima jedan od najživahnijih morskih ekosistema na svetu. Magično ostrvo zaštićeno je beskrajnim plavim okeanom, ali i bezbednosnim timom koji je prisutan dvadeset četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji, dok će vam osoblje sa 28 članova ispuniti svaki hir. Ovaj tim svetske klase može vam pomoći sa svime – mogu vam ponuditi specijalne menije, organizovati nezaboravne avanture, pobrinuti se za vaš smeštaj, ali i zabavu.

Deo tima su morski biolozi, instruktori ronjenja i stručnjaci za sportove na vodi, ajuverdski stručnjaci i majstori joge. Spa će vam ponuditi fantastične tretmane, podeljene u pet segmenata: Truth, Wise Action, Love, Peace i Compassion.