Prvo odmaralište St. Regis u Omanu otvara se u Al Mouju

Brend St. Regis Hotels & Resorts napravio je veliki ulazak u Oman otvaranjem odmarališta St. Regis Al Mouj Muscat.

Odmaralište koje je razvila prestižna grupa Alfardan, donosi istaknuta obeležja najbolje adrese Njujorka na Petoj aveniji u srce Al Mouja, jednog od najekskluzivnijih kvartova Omana.

Smešteno uz mirne obale Al Mouj, odmaralište nudi direktan pristup netaknutoj plaži sa belim peskom i panoramskim pogledom na bujno, negovano zelenilo nagrađivanog golf terena. Arhitektura odmarališta inspirisana superjahtama, koju karakteriše jedinstven dizajn talasa, neprimetno se integriše sa okolnim prirodnim lepotama.

Dizajn enterijera sadrži umirujuću paletu okeanskih tonova i prirodnog kamenja lokalnog porekla, odražavajući omanski pejzaž koji oduzima dah. Javni prostori su ukrašeni elegantnim dekorom i teksturiranim tkaninama, koje poboljšavaju luksuzni ambijent. Odmaralište je dom impresivne kolekcije umetničkih dela renomiranih omanskih umetnika kao i istaknutih međunarodnih umetnika kao što su Arne Kvinze i Lorenco Kvin. Ova odabrana kolekcija dodaje sloj kulturne dubine i sofisticiranosti atmosferi odmarališta.

Regis Al Mouj Muscat Resort ima 250 raskošno opremljenih soba i apartmana, uključujući duplekse sa jednom do tri spavaće sobe. Svaka soba nudi širok pogled na okean, golf teren ili grad i ima privatne balkone, garderobe, velika kupatila i luksuzne pogodnosti. Prozori od poda do plafona ispunjavaju prostorije prirodnom svetlošću, stvarajući topao i privlačan ambijent.

Gosti mogu da uživaju u legendarnoj personalizovanoj usluzi batlera St. Regis tokom celog boravka. Odmaralište obećava izuzetna kulinarska iskustva u svojih devet različitih restorana, od kojih se posebno ističe Em Sherif koji nudi elegantno iskustvo u čast libanske kulinarske umetnosti, Roberto's u kom se služi savremena italijanska kuhinja inspirisana morskim plodovima, Novikov Café u kom ćete pronaći hranu inspirisanu Mediteranom sa francuskim, italijanskim i azijskim uticajima. Tu je i Zorba u kom se služe grčki specijaliteti u živopisnom okruženju. Lounge nudi lokalno inspirisanu ponudu prepoznatljivog popodnevnog čaja St. Regis, dok Sukkar nudi razne slatke deserte i delikatese.

Odmaralište je dom prvog spa centra Guerlain u Omanu, koji nudi spokojno utočište sa 11 soba za tretmane, uključujući ekskluzivne apartmane za parove, parne sobe i saune. Ljubitelji fitnesa mogu uživati u potpuno opremljenoj teretani, ličnim treninzima, časovima joge, više bazena i privatnoj plaži sa ležaljkama i kabanama. St. Regis Al Mouj Muscat nudi niz prelepih okruženja za venčanja, okupljanja i sastanke, hvatajući glamur i nasleđe brenda St. Regis. Dve raskošne balske sale mogu da prime do 1000 gostiju, dok privatna plaža i bašte pružaju idiličnu pozadinu za intimne prilike.

Luxury Experience