Prvo luksuzno odmaralište One&Only stiže u Montanu 2024. godine

One&Only Moonlight Basin će takođe ponuditi raskošne privatne rezidencije po ceni od 8,45 miliona dolara, kao i prvi američki spa Chenot.

Nakon što je lansirao 12 luksuznih odmarališta u 10 različitih zemalja, One&Only je konačno uspeo da stigne u SAD.

One&Only Moonlight Basin će se sastojati od odmarališta sa 92 apartmana i odvojene ski kuće, kao i 62 raskošne privatne rezidencije koje će biti rasute po neravnom alpskom pejzažu. Novi dodatak, koji je razvijen u partnerstvu sa kompanijom Lone Mountain Land Company i Kerzner International, ima za cilj da redefiniše vrhunsko gostoprimstvo u Big Sky zemlji.

„Gosti već neko vreme traže da imamo One&Only u SAD“, rekao je izvršni direktor Kerzner International, Filip Zuber. „Dok nastavljamo da redefinišemo tržište ultra-luksuznih putovanja, bilo je prirodno da naša impresivna iskustva prikazana kroz životni stil i energiju One&Only predstavimo u najneverovatnijem prirodnom okruženju na svetu, u zapadnim Sjedinjenim Državama.

Dizajnirano od strane arhitekte Olsona Kundiga, usamljeno odmaralište se nalazi između kultnih vrhova Lone Peak & Spanish Peaks za najbolji pristup padinama svetske klase. Takođe gosti će moći da uživaju u nizu drugih aktivnosti na otvorenom, uključujući planinarenje, brdski biciklizam, jahanje, pecanje, sankanje motornim sankama, golf i još mnogo toga.

Samo odmaralište će ponuditi savremeni pogled na život u kolibama sa prozorima od poda do plafona koji će prikazati okolinu. Glavna loža, koja će biti prepuna domaće umetnosti i tekstila, imaće ukupno 73 sobe i apartmana. Gostima koji žude za nešto više privatnosti, na raspolaganju će biti i 19 luksuznih vila, raštrkanih po čitavoj teritoriji odmarališta. 

Privatne kuće će biti modernog dizajna i imati staklene zidove koji će pružiti pogled na planine. Možete se odlučiti za kuću sa četiri spavaće sobe koja nudi 367 kvadratnih metara stambenog prostora raspoređenog na dva nivoa. Postoje i srednja ili velika prebivališta sa pet spavaćih soba ukupne površine 360 kvadratnih metara i 430 kvadratnih metara. Ove trospratne nekretnine opremljene su „najneobičnijim životnim prostorima“, prema One&Only.

Luksuzne rezidencije sa šest spavaćih soba, koje se prostiru na tri nivoa, prostiru se na 600 kvadratnih metara i obavijene su šumama. Bez obzira na veličinu, svaki dom je dizajniran da se stopi sa prirodom.

Spa odmarališta će predvoditi Chenot. Ovo je prvi put da će švajcarski tretmani zdravlja i lepote, koji kombinuju tradicionalno kinesko lečenje sa najnovijim naučnim dostignućima zapadne medicine, biti ponuđeni u Severnoj Americi. Pored toga, gosti će imati pristup visokotehnološkom fitnes centru.

Pošto je One&Only poznat po svom kulinarskom umeću, Moonlight Basin će ponuditi niz različitih opcija za ručavanje. Svaki restoran će biti definisan svojim posebnim etosom i istaknuti sveže, lokalne sastojke. One&Only kaže da će postojati mešavina zatvorenih i otvorenih prostorija, pri čemu će otvorene biti dostupne za iznajmljivanje za privatne događaje.

Iako je ovo prvo odmaralište One&Only u SAD-u, verovatno neće još dugo biti jedino: brend je otvorio svoje prvo odmaralište u Evropi prošlog maja na crnogorskoj obali, a sada su u pripremi već dva druga odmarališta u Grčkoj.  

„Kao deo strateškog rasta, nastavićemo da predstavljamo odmarališta i ekskluzivne zajednice One&Only  Private Homes u najneverovatnijim prirodnim okruženjima na svetu i užurbanim urbanim centrima“, dodao je izvršni direktor.

Cene soba za One&Only Moonlight Basin tek treba da budu objavljene, ali privatne rezidencije će koštati oko 8,45 miliona dolara.

Luxury Experience